петък, март 29, 2024

2020 година отваря нов 12-годишен цикъл: Астролозите вече обявиха какво ще донесе Белия метален плъх на зодиите

Най-четени

2020 наближава, което означава, че сме на прага на нов 12-годишен цикъл, който отваря за следващата година-Белия метален плъх.
Началото на новата година винаги е свързано с нещо ново и като се има предвид, че започва нов цикъл, имаме право да смятаме, че се очакват най-драстичните промени!
Добавете към това и факта, че Плъхът ще управлява годината – амбициозно животно, трудолюбиво и интелигентно. Това означава само едно нещо: промените в живота ви обещават да бъдат най-радостни, дългоочаквани и позитивни!
Нека да разберем какво да очакваме от предстоящата 2020 година за всеки знак на зодиака.
Любовен хороскоп за лятото: Любовните изживявания на зодиите през това лято ще са особено вълнуващиКакви любовни преживявания ще има всяка една зодия през лятото? Специален хороскоп изготви астрологъ…Jun 18 2019vijti.com

Овен (21 март – 20 април)
Време е за нови победи!
Свършихте добра работа през предходните години, дори и да не сте постигнали нещо значимо.
Всичко най-добро! 2020 година е вашето време, макар и само защото самият Плъх обича да работи и благоприятства всички онези, които разчитат само на себе си и нямат никакво съмнение в своя успех. Разбира се, наивно е да се вярва, че всички благословения на света ще паднат на крака, но можете да бъдете сигурни, че ви очакват нови победи и ще имате нов стимул за живот!

Телец (21 април – 21 май)
Време е да осъществите мечтата си!
Телецът е реалист до мозъка на костите си и следователно не прави невъзможни планове. Но 2020 ще промени мнението си за живота и ще ви накара да повярвате, че мечтите се сбъдват! Факт е, че предстоящата година се управлява от елементите на Земята, на които сам Телецът се подчинява. А това означава, че ще имате период на кариерно израстване и финансово благополучие. Точно това е времето, когато си струва да рискуваме и да се съгласим на изкушаващо предложение за промяна на работата. Тази година ще имате абсолютно всичко!

- Advertisement -

Близнаци (22 май – 21 юни)
Почувствайте радостта от живота!
В характера си Близнаци никога не губи сърце, и следователно, всяка година за тези хора по свой начин положителни. Годината на Белия плъх не може да се нарече пробив или необичайна за Близнаците. Домакинята на този период е прекалено светска и предпазлива, за да разчита на извънредни събития. Но дори и в тази ситуация личности, контролирани от Меркурий, ще намерят начин да изпълнят живота си с радост. Пригответе се за нови открития, вълнуващи пътувания и приятни запознанства. И като споделите този хороскоп, ще увеличите вероятността за благоприятна 2020 до 100%!

Рак (22 юни – 22 юли)
Върни всичко, което ти е скъпо!
Успехът през 2020 г. очаква онези, които са готови да работят върху себе си и да вървят към поставената цел. За Раците тази година ще бъде идеална за възстановяване на изгубени връзки и всичко, което е загубено в предишни години. Настъпва моментът, когато лесно можете да се съгласите със семейството си, да създадете семейство, да се върнете в изоставена сграда или да изпълните планове, на които сте сложили кръст. Погледнете назад и помислете какво ви липсва? Mеталният плъх като символ на този период, ще ви помогне в изпълнението на своя план. Споделете тази статия и късметът ще ви пази за дълго време!

Лъв (23 юли – 22 август)
Не се отказвайте!
Лъвовете ги очаква една трудна, но изключително важна година! Идва момент, в който трябва да покажете целия си творчески потенциал. Трябва да научите нещо ново, да научите нова професия или да смените социалния си кръг. Това е доста непредсказуем период, когато можете да смените място и дори страната на пребиваване! Но не се разстройвайте. Всички актуализации, които ще паднат до 2020 г., ще бъдат началото на стръмни положителни постижения! Покажете тази статия на други Лъвове и благоприятните промени в живота ви ще започнат точно сега.

Дева (23 август – 22 септември)
Семейно забавно време!
Вие сте чакали живота да ви благодари за всичките ви усилия и усилия. Пригответе се, 2020 ще бъде истински изход за девиците! Това е особено вярно за личния живот. През изминалите години, винаги сте били възпрепятствани от нещо, за да изградите отношения с любимия човек, да имате деца или да решите жилищни проблеми. Годината на Белия плъх е идеална за усещане за хармония в семейния живот. Помислете за сватба, за завършване или за придобиването на уютно „гнездо“ за цялото семейство. Предстоящата година ще бъде особено благоприятна в това отношение. И ако споделите тази статия, 2020 ще завърши с невероятно приятна изненада за вас!

Везни (23 септември – 23 октомври)
Време е да усетите хармонията!
През последните години животът ви се превърна в постоянна рутина, състояща се от работа, постоянен опит и пълна липса на романтика. Ето защо, годината 2020 обещава да бъде желаният изход, за който толкова мечтаете! Пригответе се за факта, че животът може да се промени глобално. Но тези промени ще бъдат благоприятни. Те ще ви позволят да се отпуснете, да почувствате спокойствието, просто да се насладите на всеки ден и да усетите истинската хармония до близките си. Мечтали ли сте за това през последните години? Споделете тази статия и хармонията, която е влязла в живота ви, ще остане с вас в продължение на много години!

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)
Време е да променим ситуацията!
Животът е станал свеж и безинтересен? Вие сте раздразнени от другите и работата започва да прилича на тежък труд? Новата 2020 година идва много скоро, което означава най-плодородното време за драстична промяна на живота ви! И не обръщайте внимание на факта, че повелителят на следващата година, Белият плъх, не обича промяната. Скорпионите винаги вървят срещу системата и нарушават стереотипите! Предстоящият период ще бъде за вас „дъх на свеж въздух“, ще получите ново предизвикателство, което ще ви отведе с главата напред, правейки живота интересен и изпълнен със събития! Изпратете статията на други хора, а новата 2020 година ще бъде незабравима за вас!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Време е за съдбовна среща!
Докато другите чакат щастливи промени и почивка от упорита работа, вие се радвате на живота, но разбирате, че за истинска хармония липсват някои подробности. А годината на Meталния Плъх ще ви позволи да намерите липсващия елемент! Ще имате невероятна среща, може би най-желаната и дългоочаквана в живота ви! Тя драстично ще променивашия живот, но ще се радвате само на това! Между другото, бъдете готови за факта, че съдбоносната среща ще ви принуди да промените мястото си на пребиваване или да направите живота си по-динамичен и колоритен. И ако споделите тази статия, скоро вашето семейство ще бъде попълнено с още един човек!

Козирог (22 декември – 20 януари)
Отделете време за себе си!
Вие се грижите за другите толкова много години, изразходвате времето и енергията си, така че близките хора не се нуждаят от нищо, че напълно забравяте нуждите си. 2020 ще ви предостави идеална възможност да обърнете внимание на това, от което имате нужда! За какво си мечтаете? Какво ви кара да се усмихвате? През годината, управлявана от елементите на Земята, имате възможност да реализирате всякакви мечти! Помислете за това, което ви трябва и вземете само една крачка към вашата мечта! Всичко останало ще работи за вас! Споделете тази статия, така че, започвайки от годината на Meталния плъх, в животът ви ще има изключително бяла пътека!

Водолей (21 януари – 19 февруари)
Съсредоточете се върху важното!
За представителите на знака Водолей, предстоящата 2020 година обещава да бъде трудна и напрегната. Но от това тя няма да престане да бъде интересна и богата на приятни събития! Ще имате възможност да постигнете целта, към която се стремите повече от една година! Този период ще бъде във всяко отношение благоприятен за вас в това, просто трябва да се концентрирате върху най-важното. Бъдете смели, безстрашни и освободени! Като цяло, останете себе си, и всичко ще работи за вас! Разпространете тази статия и г-н Късмет ще се появи в живота ви в продължение на 3 години!

Риби (20 февруари – 20 март)
Чувствайте се положително!
Каквато и да е следващата 2020 година, със сигурност няма да е скучна за вас! Мъдрият Бял Плъх ще ви позволи да разгърнете вътрешния си потенциал и да извадите желанията и стремежите си. Тази година определено ще намерите ново, интересно хоби или ще си спомните някое старо, за което нямахте достатъчно време преди! Отсега нататък в живота ви ще се появи изход, който ще ви помогне да се справите с проблемите и да получите истинско удоволствие от живота! Очаквайте следващата година – годината на положителните промени и не се колебайте да погледнете в бъдещето! Споделете това вдъхновяващо послание и благодатта няма да остави живота ви за много дълго време!
Източник: За Жената
Как зодиите губят своите приятели: Овенът ги помита като цунами, Раците ги наказват суровоОвен Помитате ги като цунами Приятели губите просто и със замах – вземате дебелия черен маркер, и ги…Feb 25 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации