вторник, март 19, 2024

Червено вино с чесън лек за много болести!

Най-четени

Чесън и червено вино за здраво сърце. Колкото повече остаряваме, толкова повече болести се появяват – грип или температура, диабет, зрителни проблеми или хронични заболявания като Алцхаймер, рак, болни бъбреци и др.

Трябва да знаете как да се справите с тези заболявания и да останете здрави колкото е възможно по-дълго, затова днес ви предлагаме мощно средство, което може да излекува дори 100 заболявания. Става въпрос за комбинация от чесън и червено вино.

И двете съставки имат мощни лечебни свойства, които са много полезни за организма.

- Advertisement -

Комбинацията от чесън и вино, консумирана се бори с всички болести, които засягат организма.

Начин на приготвяне и употреба:
Обелете 12 скилидки чесън и ги нарежете на 4 части.

След като приключите с този процес, ги поставете в стъклен съд с херметическо затваряне и налейте половин литър червено вино.

Съхранявайте бутилката на хладно място с достъп на слънчевата светлина в продължение на най-малко 2 седмици.

Всеки ден трябва да разклащате съда, така че лечебните свойства на двете съставки да се слеят по време на мацерацията. След като изтече необходимото време, прецедете продукта и го изсипете в друга бутилка от тъмно стъкло.

Консумирайте по 3 супени лъжици от средството на ден в продължение на месец преди всяко хранене.

Лечебни свойства на чесъна
Чесънът, въпреки миризмата, която мнозина не харесват, има редица терапевтични свойства, които са много полезни за организма, сред тях – противовъзпалителни, антисептични, бактерицидни и почистващи качества.

Когато чесънът се консумира ежедневно, ние внасяме всички горепосочени хранителни вещества в организма и от своя страна насърчаваме правилното функциониране на нашите органи.

Лечебните свойства на червеното вино
Тази мощна течност е не само отлична алкохолна напитка, но се използва за подобряване на сърдечно-съдовото здраве. Това се дължи на количеството антиоксиданти, намиращи се във виното. Когато се консумира умерено, то може да контролира кръвното налягане и да изчисти артериалните стени, така че можете да регулирате сърдечната си дейност.

Ако смесите червено вино с чесън, вие си гарантирате добро сърдечно-съдово здраве и стабилни нива на триглицериди, холестерол и глюкоза.

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации