сряда, април 24, 2024

Цветан Цветанов проговори за новия си апартамент с асансьор

Най-четени

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проговори за апартамента с асансьор, за който медии разтръбиха, че е купен на ниски цени в столичния квартал „Изток“. Жилището е в обявената за „сграда на годината“ кооперация на фирма „Артекс“.
„Дал съм две жилища за едно, добавил съм и съм платил 100 хиляди с кредит и спестявания и всичко това е документирано в нотариалния акт, а и всичко ще бъде упоменато в декларацията“, каза той на брифинг в Народното събрание.
„Такива въпроси ми задаваха преди 4 години и, помните, че точно в парламента направих обяснения как апартамент от родителите на съпругата ми са прехврълени.
Ева Веселинова: Г-н Борисов, никой, продал душата си, не е свършил добреЕва Веселинова изригна срещу последното безумие на правителството! Репортерката от „Господари на ефи…Mar 15 2019vijti.com

Аз имах 1/6 наследствен дял от апартамент в „Надежда“, което ми беше прехвърлено още 91-ва година. След това миналата година прехвърлих безвъзмездно на брат ми тази 1/6″, каза още Цветанов.
„Апартаментът, който имам сега е разменен за два апартамента като квадратурата на тези два апартамента и разликата от 36 квадрата е доплатена.
Няма нищо, от което да се притеснявам,
и всичко, което съм извършил, няма от какво да се притеснявам“, допълни Цветанов.

„Всичко е оформено е преведено по банков път, знаете че всяка банка, за да направи превод,
трябва да попълни декларация за произхода.
Отговарям от уважение към вас, за да може всеки да е запознат и се надявам да се чуе от всички“, отсече той.
Години наред Цветанов е преследван за имуществото, което притежава,
но до момента не е установена никаква нередност по отношение на разминаване между доходи и придобиване на недвижимо имущество.

- Advertisement -

По-рано днес „Свободна Европа“ публикува новината, че Цветанов се е сдобил с новия апартамент през изминалата 2018 г., като е прехвърлил на фирмата-строител на луксозния имот два от своите стари апартаменти. И макар на практика имотите му да са намалели с един, имуществото на председателя на ПГ на ГЕРБ се е увеличило значително, според разследването на медията.
Сделката поражда редица въпроси, като най-смущаващият от тях е, как квадратният метър в лускозната сграда излиза на семейство Цветанови едва 627 евро, при положение, че цените там започват от 2600 евро на кв. м.

Медията съобщи, че апартаментът на Цветанов се намира в наградената през 2017 г. „Сграда на годината“. Това е кооперация на фирма „Артекс“ на име „Летера“, известна още като „Къщата на бувките“. Зданието се намира в столичния квартал „Изток“, на улица „Латинка“.
Апартаментът е разположен на последния, шести етаж и заема площ от от 240 кв. м. Към него има и двоен гараж, който е отделен от останалите в сградата. Има и преддверие с „ВИП асансьор“, чиято шахта, според нотариалния акт, също е собственост на Цветанови.

Така новата недвижима собственост на заместник-председателя на ГЕРБ се оказва с обща площ от малко над 315 кв. м., според разследването на медията.
Източник: ПИК
Журналистката Анна Заркова не се сдържа: у нас най-добре си живеят крадците, измамниците и мошеницитеМного внимателно гледах събеседниците ти преди мен. Запомних думите им. Много ми се иска да ти призн…Dec 4 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации