вторник, април 23, 2024

Християн Гущеров побесня: Бившата и настоящата му извъртяха подъл номер

Най-четени

Двете жени на Християн Гущеров се оказаха широко скроени и явно нямат нищо против да спят заедно. И въпреки че милионерският наследник не говори с бившата си жена, Светлана се оказа тясно свързана с фолкпевицата.
Репортер забеляза нещо, което накара Гущеров да почервенее от яд. Твърде вероятно Светлана не е знаела, че ще трябва да спи на едно място с Мария, но на практика се оказаха в задънена улица и се наложи да си дишат във врата.
Мария и Светлана се оказаха на почивка по едно и също време и в един и същ хотел. Съвпадение или не, никой не знае. Твърде е вероятно и двете да са се сближили. За Мария не е проблем да поддържа приятелски отношения с половинките на бившите си.
След като получила исканото след развода с Гущеров, Мария нямала нищо против Василева и дори била щастлива, че я отървала от робския живот, който й се налагало да води с Християн.
Християн Гущеров заведе Светлана в двореца на турски султан, не спира да я глезиCвeтлaнa Гyщepoвa глeзeнa oт мъжa cи в двopeцa нa тypcĸи cyлтaн! Cвeтлaнa Гyщepoвa ce глeзи в нaй-cĸ…Jun 24 2019vijti.com

Изпълнителката на „Чувал ли си за такива“ се сближи със сегашната жена на първия си съпруг Митко Андонов и често ходят заедно на почивка.
Припомняме, че въпpeĸи злoбapитe и xeйтъpитe, Cвeтлaнa Гyщepoвa и Xpиcтиян oчeвиднo ce paзбиpaт пoвeчe oт дoбpe и живeят чyдecнo. Cлeд paждaнeтo нa дъщepичĸaтa им, двaмaтa oщe пoвeчe cĸpeпиxa вpъзĸaтa cи и в мoмeнтa ce paдвaт нa eднo нaиcтинa пpeĸpacнo ceмeйcтвo.
Наскоро Светлана Гущерова направи нови разкрития за майчинството. Плеймейтката и съпругът й Християн Гущеров станаха родители преди малко повече от два месеца. Семейството кръсти малката принцеса Анелия-Добромира, на бабата и дядото по бащина линия.
Засега обаче г-жа Гущерова предпочита да пази своето съкровище извън светлините на прожекторите.

Преди време Светлана разкри на феновете си, че ще покаже Анелия, когато му дойде времето, но очевидно това време още не е настъпило.
Гущерова обаче сподели някои предизвикателства, пред които се е изправила като млада майка. Едно от тях е кърменето. Желанието на Светлана да кърми, колкото се може по-дълго невръстната си дъщеричка, не се увенчало успех. Майчиното мляко секнало много бързо след появата на Анелия-Добромира.
„Месец и половина кърмех бебето, но за съжаление ми спря кърмата“, споделя Гущерова. „Радвам се, че я имах в началото, защото е важно за Ани“, допълва още младата майка в последното си интервю.
Освен това, Светлана разкрива, че съпругът й Християн Гущеров е много добър и грижовен баща и не спира да й помага в грижите за първата им рожба. Християн носел на ръце не само Анелия-Добромира, но и майка й Светлана.

Източник: Марица
Светлана Гущерова не може да си намери място, неочаквано предсказание й отне съняСветлана Гущерова зачева до края на годината Светлана Гущерова не прави и крачка без да се консултир…Jun 15 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации