четвъртък, март 28, 2024

Хороскопът за новата седмица идва с много добри новини за зодиите

Най-четени

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“
Овен
Идната седмица ще бъде много благоприятна за вас, що се отнася до новите начинания.
Ако искате нещо много силно, независимо дали става въпрос за личния или за професионалния ви живот, отделете малко време и формулирайте възможно най-ясно какво желаете да постигнете. След това започнете да работните по въпроса – ентусиазма го имате, но без труд няма да стане.
Любовен хороскоп за 12 – 18 август: Много щастие и прекрасни романтични мигове ви очакватПрез тази седмица на дневен ред ще бъде романтиката, благодарение на Слънцето и Венера. Ласкателства…Aug 10 2019vijti.com

Телец
Периодът ще започне много добре за вас – с някаква приятна изненада например. Ще изпитвате вълнения заради развоя на събитията или заради промени, които с нетърпение ще очаквате да се случат.
Важното е да не слагате излишно спирачки пред себе си и да не се поддавате на съмнения, тъй като сами ще си попречите. Темите за дома и семейството ще ви занимават активно.

Близнаци
Ще направите добре, ако отделите малко повече време за себе си.
Почивайте си и го давайте по-спокойно, особено ако напоследък сте били натоварени. Каквито и ангажименти да имате, ако се разпилявате и се опитвате да вършите много неща едновременно, само ще си навредите. Мислете повече за това от какво имате нужда вие, вместо да угаждате на другите и да се стремите да покривате нечии чужди стандарти.

- Advertisement -

Рак
Идната седмица се очертава да е доста благоприятна, особено пък що се отнася до работа, професионални развитие и финанси. Ще ви върви наистина по вода.
Каквато и цел да си поставите, ако предприемате целенасочени действия, бързо ще постигате напредък и добри резултати.
Имайте предвид обаче, че в случая думата действие ще е ключова – ако сте пасивни и предпочитате да стоите където сте, сполуката едва ли ще ви споходи. Трябва да действате по-активно.

Лъв
Ще поставите своеобразно ново начало. Ще сте подтикнати да оставите миналото зад гърба си и да се впуснете напред към нови начинания и предизвикателства. Ако сте замислили по-мащабна инициатива или просто искате да пробвате нещо различно, не му мислете много. Проявявайте здрав разум, но не възпирайте ентусиазма си.

Дева
Пред вас ще се открие чудесната възможност да се отпуснете и да се наслаждавате на живота, без излишно да се натоварвате с грижи и проблеми. Дори да се появят такива мисли, просто ги отпратете – точно сега нямате повод за безпокойство. Хубавото е, че през следващите дни, без да е нужно да полагате кой знае какви усилия, ще имате и успехи в работата, и приятни преживявания в личния си живот.

Везни
Има вероятност да се конфронтирате с някого и следващите дни няма да бъдат особено приятни. Ако сте правили повече компромиси, отколкото трябва, сега е възможно търпението ви да свърши и да се наложи да изразите мнението си. Някой може и да ви се обиди, но следва да заживеете с разбирането, че просто няма как да угодите на всички. Постъпете както смятате, че е правилно за вас – искат или не, другите ще трябва да се съгласят.

Скорпион
Много от вас ще успеят да си отдъхнат. Някои неща, за които преди сте се ядосвали, вече няма да се от голямо значение за вас. Възможно е да не усетите промяната веднага, но така или иначе тя ще се случва. Периодът е благодатен, що се отнася до реализацията на професионалните ви амбиции, особено ако сте замислили да се впуснете в ново поприще – например да кандидатствате за по-добра позиция или да си намерите друга допълнителна работа.

Стрелец
Периодът ще е чудесен за вас, що се касае до работата, кариерата и преследването на лични цели, но може да постави доста предизвикателства пред взаимоотношенията ви и най-вече пред любовния ви живот. Ако реализацията на нещо важно зависи от вас, няма сила на света, способна да ви спре. Ще имате енергия и ентусиазъм и вероятно бързо ще постигнете резултати.

Козирог
Макар че следващата седмица ще очертава доста благоприятна за служебните ви дела, ще ви се отрази добре, ако не се посвещавате само на работа и отделите време за почивка, за любими занимания и за забавления. Във вторник и сряда забавете малко темпото – не влагайте много усилия в активен труд, а гледайте и да си починете и да планирате бъдещи начинания. От четвъртък нататък ще сте по-работоспособни.

Водолей
Идната седмица ще ви свари в добро настроение и с позитивна нагласа. Причината вероятно ще бъде нечия компания – може да имате приятни мигове с приятели, да се запознаете с някого или любимият човек да ви направи приятна изненада. Хубавите преживявания и забавленията ще продължат до края на периода. Темата за любовта и взаимоотношенията ще излезе на дневен ред при много от вас.

Риби
Предстои ви доста шарен откъм преживявания и емоции период – ще има дни, когато ще сте унили и ще търсите уединение, но нищо чудно тези моменти да бъдат последвани от приливи на вдъхновение и ентусиазъм. Най-добре ще е да преследвате интересите си, да се отдадете на любимите си занимания и да оставите хората около вас сами да се погрижат за себе си. Ще сте доста вглъбени, така че по всяка вероятност ще предпочитате собствената си компания пред тази на приятели и познати.
Източник: Брадва
Най-големите лигли сред зодиите: Ще ви вземат акълаИма хора, които обожават да харчат парите си единствено и само за себе си. Те просто обичат за си уг…Aug 9 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации