петък, март 29, 2024

Хороскопът за МАРТ 2020 г.: ОВЕН, невъзможното е наистина възможно! ДЕВА, пожелайте си желания – те ще се сбъднат!

Най-четени

Хороскопът за март 2020 г. за всички зодиакални знаци ще бъде малко по-различен от двата предишни месеца в динамиката и обкръжението. Вече няма да посветим лъвския дял от нашето време на работата, въпреки че все още е печеливша опция.

Седмичен хороскоп за всички зодииАстро-акценти Очаква ни една сравнително спокойна и хармонична седмица, в която няма тежки аспекти н…Feb 11 2020vijti.com

Като цяло Сатурн губи преднината пред Меркурий, който ще заеме силна позиция и ще принуди представителите на много зодиакални знаци да коригират своите планове. Промените няма да са мащабни, но драматични и не всички от тях могат да се предвидят предварително. Поради запазването на доминиращото положение на Юпитер в небесната лента, интуитивните решения в някои моменти ще доведат до победоносен резултат. Като цяло трябва да разпределяме еднакво времето си между работа, дом и лични интереси. От една страна, това е абсолютен плюс, тъй като звездите предпочитат всякакви продуктивни начинания. В същото време – трябва ясно да планирате графика си, защото времето е единственият незаменим ресурс.

Овен

- Advertisement -

Невъзможното е наистина възможно! През март ще демонстрирате чудесна организация, дисциплина и производителност! Ще свършите всички задачи, които бяха твърде трудни за другите.

Ще постигнете всичките си цели и дори повече. Поставете лични рекорди, като спечелите уважението и обичта на колегите и ръководството.Риби

Помислете за всеки човек от живота си като учител! За растеж и вътрешни трансформации е необходима енергия. През март ще го получите. Планетите ще настояват за промяна със значителни, както външни, така и вътрешни. Бъдете сигурни: тръгнали сте по пътя на просперитета!

Водолей

Доверете се на интуицията си 100%! Благодарение на доброто разположение на звездите през март, вие ще започнете да виждате през хората. Достатъчно е да обмените няколко думи с тях, за да разберете какво стои зад техните искания, съвети или предложения. Ще изберете правилните съюзници – ще намерите хора, които не само могат, но и искат да ви помогнат в решаването на всякакви проблеми.

Козирог.

Разширете социалния си кръг! Във вашата среда ще има хора с необичайни гледни точки към света, носители на оригинални идеи. Не пропускайте уникалния шанс да разговаряте с тях! И ако можете да ги направите приятели, помислете, че сте намерили най-ценното съкровище: ще направите много полезни неща от приятелството.

Стрелец

Пригответе се за излитане! За да се изпълни „максималната програма“ през март, в самото начало на месеца е необходимо да се изхвърлят излишните товари. Почистете пространството около себе си – отървете се от ненужните неща в апартамента, на работното място, изтрийте неизползваните папки на вашия компютър. И тогава ще отлетите до невероятни висоти!

Скорпион

Вземете от живота всичко, което ви дава! Ако искате да изразите себе си публично, сега е моментът. Можете да изложите за обществено обсъждане важни въпроси, свързани с много хора. Има реален шанс да промените живота си към по-добро.

Везни

Насладете се насаме със себе си! Излети и шумни събирания с приятели през март, предпочитате спокойно забавление в компанията на най-важния човек в живота – себе си. Потопете се в мисли, фантазии, прочетете литература за саморазвитие – и ще намерите отговори на мъчителни въпроси.

Дева

Пожелайте си желания – те ще се сбъднат! Скъпа Дева, март е твоят месец! Благодарете на Съдбата, давайки ви сила, енергия, вдъхновение и ентусиазъм. Стълбата, по която сте се изкачили до целта си, ще се превърне в асансьор.

Лъв

Разходвайте пари разумно! През март звездите ще ви дадат много. Но най-важното – възможността да подобрите финансовото си състояние. Ако положите усилия, парите ще дойдат много бързо и сумата, от която се нуждаете. Има едно, но: те ще си тръгнат със същата скорост. Действайте отговорно с бюджета и не бъдете разточителни.

Рак

Превърнете идеите в реалност! Под влияние на планетите през март ще се превърнете от мислител в човек на действието. Изненадайте онези около вас и себе си, с нещата, които обикновено не са характерни за вас – решителност, постоянство и самоувереност. Март е месец на големи победи и постижения.

Близнаци

Вземете сили от общуването с хора от семейството! Мотото на месеца е: „Моят дом е моята крепост“. Никъде няма да се чувствате толкова добре и уверено, както в собствените си стени, заобиколени от близки хора. Включете се в облагородяване на дома, освежете интериора, направете промени и размествания.

Телец

Направете за себе си това, за което отдавна мечтаете! Няма нищо лошо в това да си поне понякога егоист и да живееш за собствено удоволствие. И през март Звездите настояват за това! Вслушайте се в желанията си и се опитайте да ги изпълните.

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 годинаВече влязохме в годината на Белия метален плъх. Тези 366 дни могат да се окажат идеални за хора, кои…Feb 3 2020vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации