събота, април 20, 2024

Филип Киркоров със 70 000 евро джобни на месец: Екзалтирана фенка му приписва апартамента си

Най-четени

Месечните разходи на Филип Киркоров възлизат на 5 милиона рубли или около 70 000 евро, научи HotArena.
Само на прессекретаря си Киркоров плаща 3500 евро. За творческия си колектив, който наброява 20 души, изпълнителят харчел 21 000 евро. Останалата част от сумата отивала за обслужващ персонал, дрехи и битови нужди.
Според класация на „Форбс“ за най-високо платените руски артисти Киркоров се нарежда на второ място. По данни на изданието годишният доход на звездата възлиза на 7,4 милиона долара, пише „Телеграф“.
Луксозното жилище на Филип Киркоров ще ви остави без дъх СНИМКИРуската поп звезда живее на пъпа на Москва, в приказния му дом се усеща аромат на българска храна. Ф…May 6 2019vijti.com

Също така, наскоро се разбра, че възрастна фенка от Уляновск е приписала апартамента си на естрадната звезда Филип Киркоров. Това съобщава SM-News, който е направил рейтинг на най-неочакваните и странни подаръци на руските знаменитости.
Топ в класацията е именно подаръкът на пенсионерката, която приписва единственото си жилище на краля на руската естрада.
Киркоров не приел подаръка, но настоятелната фенка не се отказала от жеста си.
Тя заявила, че ще оформи завещание с дарение, тъй като не само тя, но и майка й били искрени почитателки на таланта на кумира си.

Руската поп звезда Филип Киркоров живее на пъпа на Москва, а в приказния му дом се усеща аромат на българска храна.
Той показа разкошния си дом в Москва. Макар да живее в лукс певецът не е забравил българските си корени. По вратите е закачил мартенички. Той признава с гордост, че за късмет баща му е българин.Щастлив бил да живее по половин година в морската ни столица Варна. Където видял различен живот.
От първите стъпки в дома на звездата човек има усещането, че се намира в приказка. Заради децата си Алла – Виктория и Мартин Филип е обзавел фантастичен свят в една от пристройките на къщата. Където има и плувен басейн и наследниците му тренират плуване всеки ден.

- Advertisement -

Киркоров разказва, че щерка му е кръстена на майка му. Както и на Алла Пугачова. Която остава най-голямата му любов.
По време на разходката из луксозната къща той споделя, че всичко което му е предсказала баба Ванга се сбъдва. 1994 г се оказва съдбоносна за Киркоров. Той се жени за 18 години по-голямата Пугачова през март. А през април почива майка му и то на рождения му ден.
Поп певецът показва гардероба си, който е с огромни размери. В него той сменя дрехите си по пет пъти на ден, предават от btvnovinite.bg.
За себе си казва, че е луд по обувките и признава, че не знае точната им бройка, но може би са десет хиляди. Оказва се голям поклонник на модата, а първи уроци му е дала Катя от Ритон.
Целият втори етаж на жилището е пълен със снимки на звездния изпълнител. Но въпреки, че е световно известен обича да си похапва шопска салата. А когато посети България не пропуска да опита кебапчета и пържени картофки.


Източник: Хот Арена
За изнудване за 1 млн. евро: Съдът в Страсбург поема Филип КиркоровЕвропейският съд по правата на човека в Страсбург прие за разглеждане жалбата на френския певец и ко…Jul 2 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации