вторник, април 23, 2024

Филип Киркоров е татко-мечта: Заведе децата в най-скъпия хотел на остров Крит, нощувката струва куп пари

Най-четени

Баща-мечта е Филип Киркоров! Певецът подари на децата си Мартин и Алла незабравима ваканция на остров Крит, видя HotArena.
Певецът с български корени отседна в най-скъпия хотел на митичното място, където нощувките започват от 800 евро и стигат до 2000. Хлапетата тичат на воля по цял ден, а Киркоров отмаря след тежките турнета и ангажименти.
Бившият мъж на Алла Пугачова нае огромна лодка, за да разгледа Крит. „Лятната ми ваканция мина неусетно. Беше прекрасно!“, не крие задоволството си звездата.
Той отчете и колко е напреднал синът му Мартин в голфа. „Горд съм с трудолюбието му“, написа певецът към кадър на малчугана от голф игрището.
Преди да се озоват на Крит, Филип и децата му прекараха няколко дена в Монако.
Филип Киркоров със 70 000 евро джобни на месец: Екзалтирана фенка му приписва апартамента сиМесечните разходи на Филип Киркоров възлизат на 5 милиона рубли или около 70 000 евро, научи HotAren…Jul 31 2019vijti.com

Те пристигнаха там с частен самолет, а Мартин и Алла не крият, че обожават френската Ривиера. Любимото им място е Сен Тропе и татко им ги води задължително всяка година, предават от България днес.
Руската поп звезда живее на пъпа на Москва, в приказния му дом се усеща аромат на българска храна.
Филип Киркоров показа разкошния си дом в Москва. Макар да живее в лукс певецът не е забравил българските си корени. По вратите е закачил мартенички. Той признава с гордост, че за късмет баща му е българин.Щастлив бил да живее по половин година в морската ни столица Варна. Където видял различен живот.
От първите стъпки в дома на звездата човек има усещането, че се намира в приказка. Заради децата си Алла – Виктория и Мартин Филип е обзавел фантастичен свят в една от пристройките на къщата, където има и плувен басейн и наследниците му тренират плуване всеки ден.

Киркоров разказва, че щерка му е кръстена на майка му. Както и на Алла Пугачова. Която остава най-голямата му любов.
По време на разходката из луксозната къща той споделя, че всичко което му е предсказала баба Ванга се сбъдва. 1994 г се оказва съдбоносна за Киркоров. Той се жени за 18 години по-голямата Пугачова през март. А през април почива майка му и то на рождения му ден.
Поп певецът показва гардероба си, който е с огромни размери. В него той сменя дрехите си по пет пъти на ден, предават от btvnovinite.bg.
За себе си казва, че е луд по обувките и признава, че не знае точната им бройка, но може би са десет хиляди. Оказва се голям поклонник на модата, а първи уроци му е дала Катя от Ритон.
Източник: Хотарена
За изнудване за 1 млн. евро: Съдът в Страсбург поема Филип КиркоровЕвропейският съд по правата на човека в Страсбург прие за разглеждане жалбата на френския певец и ко…Jul 2 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации