сряда, май 8, 2024

Фенове шушукат: Валентин Михов е Бухала в „Маскираният певец”

Най-четени

Валентин Михов се крие зад маската на Бухала в „Маскираният певец”, подозират фенове на шоуто на Нова тв, разбра HotArena.
Миналата събота на сцената излезе втората партида от 8 участници, скрити зад специално изработени костюми. Уликите и гласовете им се оказаха достатъчни за разкриване на повечето от тях.
Като се изключи Джулиана Гани в ролята на Коконата, която в края на епизода свали своята маска, Бухала бе един от най-лесните за разпознаване образи от втората партида участници в шоуто на Маги Халваджиян.
Уликите във визитката бяха толкова детайлни, а пеенето – така характерно фалшивеещо, че зрителите се досетиха кой се крие в костюма още преди края на изпълнението. Това е бившият президент на Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига Валентин Михов. Силни жокери за разпознаването му бяха споменаването на „играта на живота”, която той до днес играе, мъдростта като черта в характера му, стилът, елегентността и „кацането” на билборд – Михов е бил лице на една от популярните български модни марки и в качеството на такъв неговата снимка е висяло на билборд преди десетина години.
Вече са ясни първите участници в „Маскираният певец“: Зад новото шоу стои екипът на „Като две капки вода”12 популярни личности с музикален талант, но не професионални изпълнители ще бъдат участниците в нов…Sep 2 2019vijti.com

Панелистите посочиха като предположения д-р Ангел Енчев, писателя Любомир Милчев-Денди и актьора Кирил Ефремов, който е около 20 сантиметра по-висок от Бухала. Зрителите обаче резчетоха уликите много по-ясно и стигнаха до Вальо Михов.
Също така лесна за разпознаване се оказа шоколадовата певица Прея. Макар че лицето ѝ бе скрито зад маската на Пеперудата, се оказа невъзможно да бъде скрит нейният характерен глас. Дори и „детективите”, които често правят възможно най-невероятните предположения, този път успяха да познаят кой се крие в жълтия костюм. Годината на раждането на Прея (1994-а), която бе посочена във визитката, в този случай изигра роля само за допълнителна сверка. Единствено Ники Кънчев реши, че Пеперудата е рапърката и бивша брадърка Диона, вероятно увлечен в спомените си за светлото минало като водещ на „ВИП Брадър”.
Повече затруднения в разкриването създаде Пчелата. Почти със 100-процентова сигурност обаче може да се каже, че зад маската се крие талантливата и работлива като пчеличка Михаела Маринова.

Характерният ѝ глас трудно може да бъде сбъркан, а и Шакира, чиято песен изпълни Пчелата, е един от нейните любими образи от участието на Мишето в шоуто „Като две капки вода”. Има обаче и много сходства между младата певица и уликите във визитката на Гарвана. Участникът зад тази маска свири на цигулка, както изпълнителката, може да е артист, но се обучава да работи от другата страна на сцената – Михаела е студентка в специалност „Музикално-сценична режисура”, и обича есента, която му носи милиони – това може да се свърже с песента на Маринова „Листата падат”, която има милиони гледания в музикалните платформи.
Въпреки всичко това обаче гласът на „птицата” повече напомня Деси Добрева или фолк звездата Деси Слава. А морските пейзажи във визитката ѝ навеждат на мисълта, че това е бившата певица на Слави Трифонов. Освен артист, тя е и продуцент на своите проекти и автор на спектакъла „Лудо младо”, който наскоро представи в зала 1 на НДК.
Почти никой не се съмнява в самоличността на Звездата.

- Advertisement -

Уликите, че участникът е роден край река и е привлечен от страната на изгряващото слънце, показват, че би трябвало да е Енчо Данаилов, известен още като Бате Енчо от шоуто „Кой е по-по-най?”. Той е роден край Дунава – в Русе, говори японски език и много харесва Япония. Звездата обаче много напомня и рапъра Криско, през чийто роден град също тече сравнително голяма българска река – Янтра. Любопитно е, че на сцената Звездата се появи с доста заоблено коремче, което обаче липсва в неговата визитка.
Почти няма спорове около самоличността на Шотландеца. Заради хубавия глас и високия ръст повечето зрители, както и Гала, решиха, че това е Юлиан Константинов. Дали обаче са прави, не е ясно, тъй като сред уликите имаше цифри 19 и 60, което най-вероятно означава, че е роден през 1960 г., а панелистът от „На кафе” е роден 4 години по-късно.
За Шапката повечето фенове на шоуто предполагат, че е Станимир Гъмов. С него се връзват куклите, които маскираният държи в своята визитка, тъй като Гъмов е куклен актьор. Трудно е обаче да се открие друго сходство между уликите и бившия герой от „ВИП Брадър”, предават от Уикенд.
Източник: Хотарена
Нагласено ли е шоуто: Маги Халваджиян разкри подробности от кухнята на „Маскираният певец“Маги Халваджиян вярва, че „Маскираният певец“ ще се радва на голям успех Маги Халваджиян разкри подр…Sep 20 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации