вторник, март 19, 2024

Утре в 6 сутринта изпийте чаша вода – целият свят полудя по този метод, който беше признат и от лекарите

Най-четени

Пиете ли вода сутрин, след като се събудите? Лекари от Япония са признали тази терапия за успешна при лечение на хронични, тежки заболявания, както и болести на съвремието.

Това всъщност е известна японска терапия , която предотвратява и помага при лечението на много заболявания. Няма съмнение, че водата е една от най-полезните напитки за цялостното здраве.

Известно е също, че 2/3 от човешкото тяло е изградено от вода и че тази съставка е жизненоважна за оцеляването на човечеството и на всяко живо същество като цяло.

- Advertisement -

Но един прост навик, който включва пиене на вода , може да ни помогне да подобрим здравето си по много начини.

Всичко, което трябва да направите, е да изпиете чаша вода в момента, в който се събудите.

Ако си мислите, че е тривиално и няма да постигнете нищо, грешите.

японка пие вода

Това всъщност е известна японска водна терапия и е изключително ефективна за профилактика на различни състояния и здравословни проблеми.

Сутрин, веднага щом се събудите, изпийте 650 мл вода (това е малко по-малко от 4 чаши). Не консумирайте чешмяна вода, освен ако няма филтър за пречистване. Дестилираната вода е много по-добра.

Ако консумирате дестилирана вода, се препоръчва да добавите някои минерали като сода за хляб.

Добавете една чаена лъжичка към цялото количество вода, защото иначе може да навреди.

японска водна терапия

45 минути след като изпиете водата, започнете ежедневните си задължения, тоест можете да закусите. Не яжте нищо през тези 45 минути.

Пийте поне една чаша вода преди всяко хранене и не пийте нищо друго два часа след хранене. По този начин ще подобрите драстично здравето си.

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации