петък, април 19, 2024

Тя си сложила червен лук около врата и заспала, а на сутринта се случило нещо прекрасно

Най-четени

Народната медицина определя неслучайно червения лук като универсално средство, което може да помогне за здравето ни не при едно и две заболявания. Със сигурност салатният кромид убива бактериите, почиства добре кожата и прави чудеса с фосфорната киселина в кръвта ни. Лекарят от Санкт Петербург Игор Князкин пък твърди, че червеният лук може да помогне и при проблеми с щитовидната жлеза, които са далеч по-разпространени при жените, отколкото при мъжете. Препоръката на д-р Князкин е вечер, преди лягане, да разполовите глава червен лук, така че да се покажат капчиците сок по всяка от разрязаните повърхности. След това с двете половини масажирайте шията си в областта на щитовидната жлеза с кръгови движения.
Народната лечителка, която е способна да открие болестите по-бързо и от лекарите и да ги излекува напълноБез съмнение можем да я наречем народна лечителка с главно Л. Както и истински човек. Който приема б…Dec 5 2018vijti.com

След като направите масажа най-важното е да не си миете врата.
Легнете си направо така и оставете сокът да върши чудодейната си работа през нощта. Според д-р Князкин сокът е естествен стимулатор на функциите на щитовидната жлеза.
Руският лекар твърди, че ще се почувствате по-добре още на следващата сутрин и препоръчва тази процедура да се прави поне веднъж седмично.
Що се отнася до симптомите, които алармират, че имате проблеми с щитовидната жлеза, то жените трябва да бъдат особено внимателни при появата на някои от следните признаци:

–Изтощение – непрекъснато усещане за умора и изтощение, дори в случаите когато сте се наспали много добре през нощта и след ставане сутрин. Това може да бъде признак за понижени функции на щитовидната жлеза. Интензивната и перманентна умора е един от основните признаци за проблем с щитовидната жлеза.
–Не се чувствате добре – често повтарящите се състояния на депресия и тъга могат да бъдат показател за хипофункция на щитовидната жлеза. Специалистите смятат, че когато хормоните, които тя произвежда са твърде малко, се нарушава синтеза на серотонин в мозъка.
–Нервност и тревожност – тези състояния често са следствие от хиперактивност на щитовидната жлеза. Ако непрекъснато се чувствате „стегнати” и не можете да се отпуснете, вероятността да има нещо нередно във функционирането на щитовидната ви жлеза е огромна.

- Advertisement -

–Промени в апетита – повишеният апетит може да бъде признак за хипертиреоидизъм. Когато щитовидната жлеза произвежда твърде много хормони, е много вероятно да се чувствате гладни почти непрекъснато.
Слабо активната щитовидна жлеза, от друга страна, може да обърка усещанията за вкус и мирис.
–Нарушени мозъчни функции – активната щитовидна жлеза води до значителни трудности в концентрацията, а понижената й активност – до непрекъснато забравяне и странна, обща обърканост. За съжаление в подобни стуации много жени над определена възраст свързват тези симптоми с менопаузата, смятайки че те просто ще отминат с времето.

–Понижено либидо – никакво или почти никакво желание за секс често може да означава понижена функционалност на щитовидната жлеза.
–Сърцебиене, прескачане на сърцето и неприятни усещания в сърдечната област – това също е често срещан показател за проблеми с щитовидната жлеза и по-конкретно – хипертиреоидизъм.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Простичка народната рецепта с мед и канела е способна да излекува редица упорити болести, дори и лекарите са възхитени от ефекта йWeekly World News даде списък на заболявания, които могат да се излекуват с мед и канела, в унисон с…Jan 6 2017vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации