петък, март 29, 2024

Тя напусна Слави Трифонов, но причината се оказа доста основателна

Най-четени

Съпругата на Борис Солтарийски е намерила истинското си поприще за професионална изява, което я прави безкрайно щастлива и доволна.
Аделина, красивата съпруга на беквокалиста на Слави Трифонов – Борис Солтарийски, от две години има свой моден бутик, както повечето съпруги на известни персони, узна HotArena.
Жената на Борис Солтарийски си намери по-хубава работа от тази, която беше при Слави Трифонов. Тя продава дрехите само онлайн, като абсолютно всички модели представя лично. В целта си да привлече повече клиенти, тя постоянно прави промоции и предлага рокли з а по 40 лева, панталони по 19 и якета за по 45.
Приятел на Слави Трифонов го окраде, но го застигна възмездиеКриско се провали в желанието си да се покаже като истинска поп звезда и да пее с класически музикан…Jun 6 2019vijti.com

Мнозина коментират, че това са цени, дори по-евтини, отколкото в магазините за втора употреба. Модистката очевидно разчита на тийнейджърки, които нямат дебели портфейли, но пък преливат от любов към шарени дрешки, писа „Галерия“.
Заради модата тя заряза работата си при Дългия, където се изявяваше в екипа за гости. Тази работа обаче й доскучала, а Ади отдавна имала интерес към дрехите и обличането. Бизнесът й потръгнал и днес тя твърди, че печели добре от онлайн бутика си.
Често пътува по луксозни почивки с Борис и дъщеря им Ема или само с приятелки по женски. Неотдавна се върна и от поредното си пътешествие до любимата на всяка уважаваща себе си плеймейтка дестинация Дубай.

Борис Солтарийски напълно се промени, след като стана семеен мъж. Певецът, който бил доста разхайтен като ерген сега през глава бързал за дома си, при семейството, не могат да го познаят и колегите му. Аделина Солтарийска успя да превърне вечния плейбой в улегнал съпруг и баща, който милее за семейното огнище.
От известно време усилено се шушука, че Боцко и тя са развалили дослука и са пред раздяла. Това обаче се оказа лъжа, а благоверната половинка опроверга мълвата.
„С Борис сме заедно, не сме се разделяли”, лаконична е съпругата на музиканта. Знаем, че Борис Солтарийски и Аделина се запознаха преди години в „Шоуто на Слави“, където тя се беше явила на кастинга за „Умна и красива“. След това Слави я хареса и я взе на работа зад кулисите.
Красавицата обаче отдавна е напуснала екипа на Дългия. Желанието й е да се занимава със собствена модна линия, пише вестник „България днес“.
Източник: Марица
Най-сетне се изясни: Слави Трифонов напуснал БиТиВи заради специфична клауза в новия договор, която никак не му се понравилаВ новия договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал Близо …Jun 5 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации