четвъртък, април 25, 2024

Трите зодии, за които октомври ще е късметлийски месец

Най-четени

За три от зодиите месец октомври ще е късметлийски и ще им създава повече поводи за радост. Вижте в галерията дали и вие ще сте сред знаците, на които ще им върви като по вода.
Ако асцендентът ви е някои от позочените знаци, също може да разчитате на късмета си през октомври. Този месец ще се чувствате по-уверени в себе си, а желанието ви за действие няма да стихва.
Сега е подходящ период да привлечете вниманието на околните и да направите точно това, което сте си наумили. Рискувайте и скочете в неизвестното, защото няма да съжалявате.
Разберете от галерията кои са късметлийските зодии и в какво отношение октомври ще е благоприятен за тях.
1. Везни
Този месец на Везните ще се предоставят много възможности да стартират нещо ново. Отворете нова страница без значение дали е в личния живот или в професионалния ви път. Периодът е отличен да започнете начисто и да използвате целия си ентусиазъм и запас от енергия, за да развиете личните си проекти. Имате шанс да започнете нещо, за което отдавна мечтаете, не го изпускайте.
Тези зодии са способни да омагьосат всеки мъж, но са обречени да живеят в самотаДори да не искаме да си го признаем, съществуват жени, които сякаш привличат като с магнит мъжете. В…Sep 10 2019vijti.com

2. Водолей
През октомври Водолеите ще имат много възможности за пътувания, забавления и разнообразие. Месецът ще ви покаже как да гледате по-позитивно и да откривате комичната страна на случващото се. Може да обогатите знанията си и по-често да виждате различните ъгли на една случка. Действайте смело през октомври, защото късметът ще е на ваша страна и независимо към какво сте се устремили, няма да срещате големи пречки.
3. Телец
Месец октомври ще ви предразполага към повече близост с любимия човек. Ще имате шанс по-често да бъдете в компанията на партньора и да изберете повече занимания, които забавляват и двама ви. Няма да ви е трудно да правите компромиси през този период, а при общуването с хората от най-близкото ви обкръжение ще усещате пълна хармония. Този месец ще се наслаждавате на спокойствието, което обичате.

Известният астролог Павел Глоба пък разкри за кои три зодии оставащите дни от годината ще бъдат белязани с промени:
Овен
От началото на годината Овните ще чувстват прилив на енергия. Ще са жизнени и ще опитат да сложат няколко дини под една мишница. Добре е да внимават, защото това може да им изиграе лоша шега.
През 2020 година Овните ще завържат много контакти, някои от които може да се окажат много полезни за в бъдеще. Астрологът съветва представителите на този знак да са максимално социални. Това ще им помогне при по-нататъчните бизнес проблеми, които ги чакат.
През новата година обаче доходите на Овните ще се увеличават непрестанно Във финансов план 2020 година ще бъде много успешна за тях.

- Advertisement -

Лъв
Новата година ще донесе много нови пътешествия за Лъвовете. Ще ви се отвори възможност за по-дълго пребиваване в чужбина и да започнете там от нулата. Внимавайте, може би рисковете не си струват, премислете добре нещата.
Чака ви и изкачване в професионален план. Доходите ви значително ще се повишат и ще получите шанс за мечтаната работа.
В личния живот всичко ще бъде наред – ще получите предложение за брак и определено ще срещнете сродната си душа.
Козирози
Козирозите ще се развиват добре професионално, но трябва да останат нащрек.
През новата година може да се сдобият с ново жилище. Много внимавайте при подбора обаче, за да не инвестирате прекалено много пари в нещо, което не си заслужава.
Що се отнася до отношенията, при тях няма да има нищо особено. Не се очертават нито грози и големи скандали, нито кой знае какви разтърсващи положителни събития в любовен план.
Източник: sanovnik
Четирите зодии, които превъзхождат всички останалиОвен Овните са истински лидери, които носят голяма сила в себе си. Тяхното мнение винаги превъзхожда…Sep 5 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации