четвъртък, март 28, 2024

Точно заради това си струва да сте с човек от зодия везни до себе си

Най-четени

1. Хората, родени под знака на везните са изключително всеотдайни. готови са да се притекат на помощ дори за най-малкото нещо. Ако искате да разчитате на тях, те няма да ви откажат подкрепа. Все пак не прекалявайте с тяхната доброта. И те са хора както останалите и понякога им писва.
2. Везните са непоправими оптимисти и рядко изпадат за дълго време в лошо и мрачно настроение. Стремят се да гледат позитивно на живота и да се усмихват по-често. Ако сте с човек от тази зодия, тяхното настроение ще ви зареди с положителни чувства и мисли.
3. Везните са изключително здраво стъпили на земята и мислят трезво. Ако попаднат в заплетена ситуация, те никога не прибързват, а внимателно обмислят ходовете си.
Хората от тези зодии ще се заринат с пари през новата 2019 година, очакват ги големи печалбиЗа новата година звездите са ни подготвили финансово благополучие. Жълтата земна свиня, която е стоп…Jan 2 2019vijti.com

Пресмятат предимствата и недостатъците и взимат правилното решение. Действията са им правилни, защото са добре обмислени.
4. Всяка везна е романтична и обича романтичните жестове. А когато човекът до тях ги изненада с нещо красиво, те са на седмото небе от радост. За тях красотата е навсякъде – радват се на есента, на килима от листа, на слънцето, обичат лунната светлина, харесват им градските звуци и светлината на града. Ако имат с кого да споделят тяхното щастие, те стават двойно по-щастливи.
5. Везните виждат доброто у всеки човек и вярват в хората. Но в никакъв случай не са лековерни. Понякога не се вглеждат в грешките, но обичат да прощават и поощряват, не са никак злопаметни.

6. Везните винаги ще чуят още една гледна точка. Те са търпеливи и обективни. Те ще обмислят даденото предложение и най-вероятно ще го приемат ако е разумно. За тях истината не винаги е само една и всяко нещо има две страни. Те мислят, че същността на проблема се корени много по-надълбоко, отколкото си мислим ние и обичат да го анализират.
7. Везните са подредени хора – буквално и преносно. Мразят неразборията, не обичат да живеят в хаос. Не търпят разхвърлената стая или разместените папки в службата.

- Advertisement -

Обичат да подреждат – както предметите си, така и мислите си. Обичат да мислят бавно и дълго, защото първо трябва сами на неутрализират стреса и напрежението, за да вземат най-правилното решение.
8. Везните са непринудени и се държат естествено. Те мразят да играят игрички на дребно и на едро. Не се преструват и не се превземат. Казват точно това, което мислят, не обичат да лъжат. Винаги се защитават със силни думи и действие, рядко биха отстъпили от позицията, която взимат. На тях може да се разчитат, когато кажат нещо.

9. Везните са верни на човека до себе си. Те няма да го мамят и да правят неща зад гърба му. Възможно е понякога да си харесат някой друг, но до паралелна връзка се стига рядко. Един флирт само ще подсили тяхната връзка с човека, който е до тях. Ако допуснат някого до сърцето си, то той остава там завинаги.
10. Везните са мъдри. животът е техният учител. Те се учат най-добре от него. Обичат истинските и стойностни неща. Учат себе си и другите около тях да бъдат тук и сега. Могат да различават предходното от вечното. Ако сте искрен човек, те ще ви оценят както трябва.
4-те зодии, към които съдбата е винаги благосклонна и им дава от всичко по многоДнес ще ви разкажем кои са четирите зодии, които имат късмета да получават всичко в живота. Те опред…Dec 10 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации