вторник, април 23, 2024

Топ криманалист: Убийците от Негован са имали повече от мъжка дружба

Най-четени

Убийците от случая „Негован“ Пламен Шляпашки и Георги Нанков са имали повече от мъжка дружба. Тяхната ценностна система е нулева. Това каза по Би Ти Ви, потресен и отвратен от двамата шефът на криминалния отдел в СДВР комисар Ангел Бадънков.
Топ ченгено каза, че не е светил в спалнята им, но увери, че те са прекарвали по 18 часа заедно, смеели са се и са изяждали по 10 кебапчета на ден, докато са работили при възрастна жена, преди да бъдат закопчани.
Плячкосаните от жертвите накити подарявали на жените си, където са и намерени. Имали са и друг незаконен пистолет, за който не са могли да намерят заглушител, затова се е наложило да си купят друг. Ще се разслеват всички, свързани с тях.
Дъщерята на единия от килърите в Негован изкара интересна версияГаля, дъщерята на Пламен Шляпашки, се съгласи да разкрие своята версия за случилото се с баща й. Зае…Aug 30 2019vijti.com

Бадънков опровегга твърдинеята, че има и трета жертва на Пламен и Георги.
„Убийството на мъжа и жената, което потресе страната, е извършено много професионално“, коментира комисар Ангел Бадънков.
По думите му мъжът е бил доста добър човек и е разказвал много неща на килърите си, с които се познавал от години. Едно от споделените неща е, че той има пари, а банките дават ниски лихви. Това е причината за убийствата, които са извършени в кв. „Гоце Делчев“, а след това в бидони телата са изхвърлени край Негован.
Убийствата са извършени с пистолет със заглушител. След като телата са били разчленени в банята в апартамента в столичния квартал, тя е почистена много добре, професионално с белина, а жилището е проветрено.

Бадънков обясни, че след извършените варварски убийства от Пламен Шляпашки и Георги Нанков е станало ясно, че в апартамента на жертвите пари от продажба на апартамент няма. Там Пламен и Георги са открили само малка сума пари и бижута на жената. Те са били подарени след това на съпругата на Георги и полицаите са ги открили у нея.
Разследващият разкри, че първо по сигнали от мобилните телефони в района на негованското езеро са установени килърите и седем дни са следени. След като е станала ясна обаче личността на жертвите и са предприети действия по задържането на Пламен и Георги.
По думите на комисар Ангел Бадънков Пламен Шляпашки и Георги Нанков са имали изключително силна връзка по между си.

- Advertisement -

„Нулева ценностна система имат Пламен и Георги. Те са просто едни паразити“, каза комисар Бадънков и поясни, че е отвратен от случилото се.
„Жертвите са били много стойностни хора. Мъжът е бил един от най-добрите треньори по борба“, заяви още полицейският началник, който е потресен, че е проявена милост към кучето им, а към тях – не.
Източник: ПИК
Задържаните за убийството на възрастните хора, чиито тела бяха намерени край Негован, са направили пълни самопризнанияЗадържаните за убийството на възрастните хора, чиито тела бяха намерени край Негован, са направили п…Aug 29 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации