вторник, април 23, 2024

Те осиновиха уж малко момиченце, а се оказа, че е 22-годишна жена: Какво се случва днес с дъщерята, която искаше да убие родителите си

Най-четени

Историята около осиновяването на Наталия Грейс предизвика вълна от коментари в света на социалните мрежи, както и много въпроси около възрастта ѝ и нейното психическо състояние, пише новини.бг.
След като бе оповестен случаят с нейното осиновяване и желанието да убие родителите си, в публичното пространство излязоха още някои щрихи, свързани със съдбата на момичето. По информация на световните медии в документите на Грейс е било ясно записано, че тя е родена на 4 септември 2003 г. и че страда от костно заболяване.
През 2011 г. – година след като я осиновяват от сиропиталище във Флорида, семейство Барнет установява след изследване на костите ѝ, че тя е на 14, а не на 7 г.
Родители научиха, че 12-годишната им осиновена дъщеря всъщност е на 22 и е искала да ги убиеКристин Барнет и съпругът ѝ Майкъл Барнет преминават през истински кошмар в мига, в който решават да…Sep 26 2019vijti.com

Година по-късно следва нова експертиза, която пък показва, че Грейс е на 11 години.
Така се стига до приемането ѝ в психиатрично заведение, след като тя започва да заплашва родителите си с убийство. Именно там докторът, който се заема с лечението ѝ, обявява, че “малкото момиченце“ всъщност е 22-годишна жена, а поради ниските нива на продукция на хипофизния соматотропен хормон я диагностицира с нанизъм – забавяне в растежа.
След преживения ужас семейство Барнет взимат решението да се разделят. Според мъжа двамата са били преднамерено излъгани още при осиновяването, докато според бившата му съпруга през цялото това време са отглеждали “психопат“ в дома им.

Какво се случва днес с Наталия Грейс? Днес момичето живее с новото си приемно семейство – далеч от предишния си дом в Индиана и разведеното вече семейство Барнет.
Припомняме цялата история:
Кристин Барнет и съпругът ѝ Майкъл Барнет преминават през истински кошмар в мига, в който решават да си осиновят дете от сиропиталище във Флорида през 2010 г.
За целта двойката спира избора си върху 10-годишната Наталия Грейс, която по произход била украинка. Всичко върви нормално до 2012 г., когато родителите внезапно разбират, че 12-годишната им дъщеричка страда от хипофизарен нанизъм (изоставане на растежа). Така след поредица от изследвания е установено, че 12-годишната Наталия всъщност е на 22 години.

- Advertisement -

Съпрузите заминават за Канада, като изоставят апартамента в САЩ, в който са живеели под наем. В него оставят и осиновената им дъщеря.
Когато по-късно полицията е уведомена, че в продължение на няколко месеца семейството е спряло да плаща наем и отива на адреса, намира там само Наталия, която им заявява, че е на 9 години и родителите ѝ са я изоставили. По случая веднага бива образувано дело.
,,Избягахме, защото тя неведнъж ни е заплашвала с убийство. Казваше ни в прав текст, че иска да ни убие, да ни увие в одеяло и да ни зарови в някой двор. Имаше нощи, в които съм се будила и съм я виждал да стои в средата на коридора и да ни гледа.

Наложи се да скрием всички видове остри предмети, които имахме по онова време, но въпреки това трудно заспивахме“, разказва Кристин Барнет в интервю за “Дейли мейл“.
,,Дори един ден я бях видяла как ми сипва някакъв прах в кафето, при което я попитах какво прави, а тя най-невъзмутимо ми отвърна, че иска да ме отрови. Медиите и обществото ме изкараха най-лошата майка на света, но те не знаят за какво малко чудовище ставаше дума“, допълва Барнет.
Въпреки че двойката предоставя безспорни доказателства, че момичето всъщност е с 10 години по-голямо от това, което се вижда, съдът на щата Индиана освобождава на 19 септември т.г. Кристин Барнет след парична гаранция в размер на 5500 долара.
Майкъл Барнет е освободен също, но без да заплаща парична гаранция.
През 2016 г. двойката неочаквано взима решението да се премести в Канада при биологичните им деца. Причината е, че започват да се страхуват за живота си, след като Наталия нееднократно ги предупреждавала, че ще ги убие.
Източник: Брадва
Една история за свекърва и три снахи: Бог не ми даде дъщеря, а трима сина. Тя е дъщеря миРодих трима сина, всички израснаха, завършиха училище и по-късно се ожениха. Те създадоха семейства …Sep 28 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации