петък, март 29, 2024

Тайните страхове на всяка зодия: От какво се страхувате най-много според зодиакалния си знак

Най-четени

Веки човек има своите страхове. Някои се страхуват от самотата, други от това да не останат без пари, трети да не бъдат наранени. Понякога нашите страхове зависят и от зодия ни. Ето кои са тайните страхове на всяка зодия:
Овен
Овенът мрази да губи, обича той да води парада и е готов на всичко, за да стигне до върха. Но това, което го плаши особено много е загубата на приятел, на близък до сърцето му човек.
Телец
Телците се страхуват от финансова нестабилност. Когато видят, че парите в сметката им значително намаляват, първото нещо, за което си мислят е от какво ще трябва да се лишат сега.
Кармата, която ни е отредена според зодиятаКармата – това е законът за причината и следствието. Законът на кармата има реализация в последствия…Jun 28 2019vijti.com

Близнаци
Близнаците изпитват страх от взимането на решения. Близнакът се спира на едно нещо, а след минута другата половина от него му подсказва друго.
Рак
Ракът се плаши от напускането на дома. Родените под този знак обичат да имат своя защитена зона, в която се чувстват в безопасност.
Лъв
Това, което би изплашило Лъва най-много е никой да не го забележи в стая, пълна с хора. Но Лъвовете знаят как да се справят с това и да спечелят хората около себе си.
Дева
Девите се плашат от несъвършенството. Родените под този знак се стремят към съвършенство не само в простичките неща, като обзавеждането на дома си, но са също толкова взискателни и към самите себе си.

Везни
Те са интелигентни, любвеобилни и страстни партньори. Това, което плаши Везните е да не останат сами. Подобни случаи в живота им ги тласкат към депресия за много дълго време.
Скорпион
Това, което може да изплаши Скорпиона е чувството за близост, интимността, прекалената привързаност към някого. В подобен момент Скорпионът усеща, че личната му свобода и идентичност са застрашени.
Стрелец
Дали ще са тесни затворени пространства или всекидневни досадни задължения, Стрелецът се плаши от всичко, което може да го притисне до стената.

- Advertisement -

Козирог
Козирозите са работливи и амбициозни. По пътя към успеха може да ги спре само страхът от провал.
Водолей
Водолеите се плашат от всичко, което може да ги постави в окови, като например работа, брак или връзка.
Риби
Отговорността плаши родените под знака Риби, които никога не искат да пораснат, живеят си в свой собствен приказен свят, далеч от правила, отговорности и задачи.
Източник: Ретро
Кое число ви носи любов, късмет и пари според вашата зодияВ Астрологията(Нумерологията) цифрите не са просто нещо абстрактно. В тях е кодирана определена енер…May 20 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации