петък, март 29, 2024

Сърбия във възторг от новото откритие на Слави – Сава Чиплич: Роди се новият Шабан

Най-четени

Сава Чиплич, който спечели конкурса на Слави Трифонов „Нова звезда“, се превърна в сензация, узна HotArena.
Финалното изпълнение на Сава е споделено в десетки сръбски сайтове, придружени с коментари, че една истинска звезда е избрала да живее в България.
Чиплич дори няма собствена къща в България, а споделя, че се чувства българин. Момчето, което идва от Сърбия, за да живее в монтанското село Вълчедръм, впечатли с интересната си съдба още в началото на конкурса. Сава живее в България от 3 години. Пристига на гости и остава с цялото си семейство, писа „България Днес“. През 2016 г. момчето участва в песенен конкурс в Сърбия. Класира се на четвърто място и веднага става популярен не само в родината, но и в чужбина.
„Малкия Шабан Шаулич“ не си играе: Талантливият Сава Чиплич спечели конкурса на Слави ТрифоновСава Чиплич спечели наградата в конкурса на Слави Трифонов! Талантливият Сава Чиплич, който повечето…Jun 19 2019vijti.com

Сава има още две сестри и животът им в Сърбия никак не е лесен. Решават да останат тук и така Чиплич е вече ученик, и то отличник в местното училище.
12-годишният Сава получи от Слави награда – фотосафари в Африка заедно със семейството му. А в Сърбия го наричат новият Шабан.
Припомняме, че талантливият Сава Чиплич, който повечето от нас вече познават като „Малкия Шабан Шаулич“, е победителят в конкурса „Нова звезда“, организиран от Слави Трифонов.
12-годишният изпълнител успя да разтопи сърцата на много българи с неповторимия си глас и орнаментика, с която дори малко от професионалните певци могат да се похвалят.

В негово изпълнение чухме едни от най-обичаните песни, а последната от тях „Йорговани“ бе в дует със звездата Деси Слава.
„Благодаря на всички познати и непознати, които със своя глас ме направиха нова звезда. Ще продължавам да пея – за всички вас!“ – написа минути след победата 12-годишният Сава Чиплич. И публикува снимка, на която държи българското знаме.
Наградата за първенеца е фото сафари в Африка за победителя и неговото семейство. Сава Чиплич ще има възможността, заедно със своите родители да замине за Африка и да види отблизо диви животни.
„Покрай почти ежедневната ни работа, изкарахме близо три невероятни месеца заедно. Вие ще останете задълго в съзнанието ми, не само с таланта си – той е видим за всички и едва ли някой би го оспорил.

- Advertisement -

Оставихте в мен онова толкова прекрасно чувство за единство, сплотеност и приятелство, които, искрено се надявам, няма да загубите в годините напред. Не знам на какво успях да ви науча, но вие ме научихте, че у нас не всичко е загубено! Че никога не трябва да губя вярата си! Че да си професионалист (а вие всички вече сте такива!), не означава, че не можеш да бъдеш и добър човек.
Че въпреки състезанието и конкуренцията, не се наредихте до толкова модерните сега хейтъри и нито веднъж не чух лоша дума за когото и за каквото и да е било. Виждах само усмивки! Има надежда…!

Благодаря на родителите ви за усилията, които всекидневно полагат! Благодаря на педагозите ви, които въпреки невъзможните срокове, успяваха да подготвят с вас песните и нито веднъж не чух: „Това няма да стане“!
Източник: Хотарена
Маги Халваджиян беснее срещу Слави: Спечелих всички съдебни дела, шоуто е изчерпано, а за политиката няма силиТВ продуцентът Маги Халваджиян заяви в свое интервю, че Слави Трифонов лъже, че е спечелил делата ср…Jun 19 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации