четвъртък, март 28, 2024

Съобщение до съпругата: Здравей, любимата жена на мъжа ти те притеснява. Оказа се по-тъпа, отколкото си мислех

Най-четени

Дойде странен SMS, отварям го. Виждам – ​​прилична сума пари от непозната карта попадна в сметката …
Естествено възникват въпроси. Откъде се появиха дървата за огрев? Сергей, съпругът ми, по това време спокойно четеше новините, лежейки на дивана. Сутринта при него в командировка.
– Скъпи? – Показвам му SMS-а – Виж, тук има странен превод. Знаеш ли кой би могъл да направи това? Поглежда, малко се изнервих. Окото му просто не потрепваше. Започна да прелиства новините на таблета някак бързо, без дори да чете.
– Е, покажи ми … – Сергей протегна ръка, разсеян от четенето. Дадох му телефона. Той погледна, намръщи се още повече. Аз също се намръщих.
За сравнение, сравних номера на картата със записаните и върнах телефона.
– Не – той поклати глава с скърцаща глава – нямам представа! Вероятно измамници.
Омъжих се против волята на родителите си и за наказание те оставиха мен и съпруга ми бездомниИсторията на моята голяма любов: Истината за красивия, самотен баща в който се влюбих, се оказа разл…Sep 17 2019vijti.com

– Тогава няма да похарча и стотинка – казвам в отговор – И сега ще се обадя на банката, ще разбера от кое име са парите.
– Чакай малко! – забележимо се стресна Сергей и сядайки на ръба на дивана ме хвана за раменете, – Защо се притесняваш? Уморена си след работа, почини си, прочети го, утре ще решим всичко.
Взаимоотношенията ни напоследък са готини. И ден и нощ. Тъй като такова притеснение не е имало, лампичката за аларма ми светна. Това беше началото на подозренията ми. Но реших да отложа всички тези сериозни мисли до сутринта. Именно от събуждането започна всичко.
Сергей ми каза с някаква необяснима радост, че ми е купил билет за уикенда, за обиколка из родния ми край. В чест на празника. Казах му, че нямам желание и като цяло имам други планове. Той започна да откача.

– Защо не отидеш ти? В крайна сметка до обяд ще вземеш влака, питам го.
„Трябваше да сменя билетите…“, след което излязоха нелепи извинения.
Отказах пътуването. Той взе телефона и пред него прекара около час. От лицето му се виждаше, че е диво ядосан и постоянно пише на някого. Беше очевидно, че има кавга. Не съм питала с кого, той ще каже, ако е необходимо.
Тогава всичко затихна за кратко, докато не чух сигнал за ново съобщение. От някаква Олга. Цитирам буквално: „Здравей Марина, тази, любимата жена на Сергей те притеснява! Малко съм уморена от всичко това и искам да ти кажа, че изпратих парите. Надявах се, че ще знаеш за какво и защо.
Но ти се оказа по-тъпа, отколкото си мислех. Съдейки по историите на Сергей, не си много добър човек. Затова ще кажа направо. Той планираше да дойде сам, защото служебното пътуване на Сергей беше отменено. И явно си отказала да отидеш на почивка.

- Advertisement -

След няколко часа ще си тръгнеш и вместо да си починеш, ще си заминеш от нашия живот… ”В цялата тази ситуация бях доволна само от едно нещо. Жилището е в моя имот, а колата на баща ми е в гаража.
За щастие, цялото това недоразумение под формата на брак, продължило три години, вече приключи. Колко пъти е ходил в „командировка“?
Опитах се да преброя. Да, не по-малко от десет, вероятно само през последната година.
Каква глупачка съм …
Източник: За Жената
Избрах да съм любовница на богат възрастен бизнесмен, отколкото да бъда обикновена работничкаОт детството си силно мечтаех да стана известна личност. Най-много копнеех да бъда модел или певица.…Sep 17 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации