петък, март 29, 2024

Супер евтино домашно мазило: От хемороидите няма да остане и следа

Най-четени

Кремът се приготвя само с едно яйце (варено, защото ви е необходим жълтъкът), 400 мл растително масло (зехтин) и 600 гр пчелен восък.
В купа на котлона поставете маслото и в него на слаб огън разтопете парче восък. Когато заври, добавете намачкания жълтък. Когато започне да прави пяна, отстранете съда от печката.
Когато след малко отново се успокои, върнате обратно съда на котлона и разбърквайте непрекъснато, докато сместа получи темнокафяв цвят. След като се охлади, процедете през марля.
Така получания крем се съхранява се в стъклен съд, който добре се затваря. В хладилник може да се съхранява до 10 месеца.
За възпаление на синусите – разтопете част от крема и капнете по една капка в носа. Сместа ефективно ще прекъсне възпалението на синусите и ще абсорбира гнойта.
При бронхит или язва – консумирайте по половин чаена лъжичка от мехлема три пъти дневно преди хранене.
Руската народна медицина бори разширените вени с отвара от зелени домати – има десетки илачи, но това работи безотказноСамо този, който страда от разширени вени, знае колко неприятно е това заболяване. Рецептите против …May 11 2019vijti.com

За изгаряния, зъбобол или рани – нанесете на болното място. С мехлема ще заздравите и ноктите си и ще премахнете досадните хемороиди.
И още помощ от природата при упорити хемороиди
Народните лечители и билкарите предлагат десетки рецепти за облекчаване на болките и лечение при хемороиди. Ето само няколко от тях.
За да е ефикасно лечението с билки се препоръчва да започнете един курс на прочистване на кръвта, който продължава 40 дни. Залива се с 250 мл вряла вода една супена лъжица бял равнец и се запарва 10 минути. Прецежда се и се приема по 1/3част от запарката 3 пъти на ден преди хранене.
Следната рецепта е изпитана и ефикасна, но ако решите да я ползвате имайте предвид, че курсът на лечение не бива да продължава повече от 14 дни. 1 чаена лъжичка корени от червен божур се вари 5 минути в 300 мл вода. Прецежда се и се пие по една кафена чашка преди хранене.

Седящите вани носят значително облекчение на страдащите от хемороиди. Добре е да се правят всяка вечер, а температурата на билковата отвара не бива да надвишава 37 градуса. Смесете в голям съд по 20 гр корени от девесил, листа от смрадлика, кори от дъб, стръкове от водно пипериче, стръкове от невен и цвят от лайка. Размесете добре билките и ги съхранявайте на сухо и проветриво място. В 4 литра вряща вода се слагат 5 супени лъжици от билковата смес и се вари на тих огън 10 минути. Всички изброени билки действат противовъзпалително на раздразнената кожа и стягащо на кръвоносните съдове.
Източник: Брадва
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации