петък, март 29, 2024

Сузанита призна: Имам психични отклонения. Влияе зле на учениците, затова съм частна ученичка

Най-четени

Сузанита събира десетки хиляди харесвания в интернет профила си, където пуска снимка след снимка, достойни за корица, на което и да е мъжко списание, видя HotArena.
В последното си видеообръщение към масата фенове Сузанита им оказа честта да отговаря на плебейските им въпроси. Некоронованата кралица на Слънчевата галактика, която събира погледите със снимка по голо дупе върху тоалетната чиния, заяви, че има психични отклонения.
Сузанита през смях казва, че не е лесно да си луда, както е модерно да се твърди. „Имам психични отклонения. Влияе зле на учениците, затова съм частна ученичка“, заявява без свян щерката на Орхан Мурад.
На живо Сузанита, която не е навършила 18, пуши и при това сама свива цигарите си, облизва ги майсторски. Всеки моряк или докер би се гордял с нея.
Каката на Сузанита е милион пъти по-красива и естествена от нея СНИМКИKaĸaтa нa Cyзaнитa ce oĸaзa мнoгo пo-ĸpacивa oт нeя! Гoтинa ĸaĸa ĸpиe Cyзaнитa. Cecтpaтa нa cĸaндaлн…Jul 21 2019vijti.com

Фен я попита иска ли да стане кмет на София, но тя отговори, че единственото, което в момента желае е да изкара нова песен. Казва, че мечтае за тежка и страстна балада. По темата за гаджетата е лаконична. Признава, че има едно единствено и това е, пише „България Днес“.
Преди време Сузанита призна, че системно пребивана и тормозена от бившето си гадже, пише в. „България днес“. Това разкрива самата тя в отговор на феновете си, които не спират да питат защо двамата са се разделили.
„Дали ми липсва? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден заради него. Това, че ми посягаше на публични места?“ – написа 15-годишната изпълнителка.

Така с риторични въпроси Сузанита се изповядва за ужасяващата лична драма, която преживява в последната година с 8 години по-големия от нея Александър Атанасов.
Самата Сузанита не иска да навлиза в повече подробности за проблемите във връзката си с Александър.
Така е посъветвана от родители и адвокати.
Пред изданието баща ѝ Орхан Мурад призна, че не е бил в течение на случващите се страшни неща в отношенията между двамата. Щом научил, веднага посъветвал Сузи да се раздели възможно най-бързо с Александър.

- Advertisement -

Семейството на певицата обмисля, след като тя се прибере в България, да подаде жалба срещу него и да поиска ограничителна заповед. Ако това се случи, Сашо Лудия може да бъде вкаран в зандана за 4 години. Причината е, че само преди месец той се призна за виновен за меле, което започва пръв. Съдът му дава 4-годишна ефективна присъда с три години изпитателен срок. Сега се оказа, че Сашо посяга и на непълнолетно момиче. Ако се стигне до съд, влиза директно в кауша за изтърпяване на ефективната част от вече произнесената условна присъда, пише kliuki.ws.
Източник: Хотарена
Изповед на Сузанита подпали мрежата: Бившият ми посягаше дори на публични места – заради него плачех всеки денОт семейството поискали ограничителна заповед за приятеля на Сузанита
Системно пребивана и тормозена…
Oct 30 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации