четвъртък, април 25, 2024

Суета на суетите: Андреа се показа със слабо тяло и ръце на дебеланка

Най-четени

Андреа пак се прави на слаба, но забрави да смали ръчичките си!
Чалга певицата Андреа този път се изложи жестоко. Бившата половинка на Кубрат Пулев е позната не толкова с творчеството си, колкото като кралицата на фотошопа.
Всеизвестно е, че бившата пайнерка отдавна има проблеми с килограмите, които не може да приеме, заради явни комплекси.
Това е нейното слабо место и Андреа упорито продължава да ги крие, като ползва програмата за разкрасяване. Но този път блондинката е прекалила. И сама се е изложила на една от снимките си.
Андреа и Моника Валериева се подиграха на мъжкото достойнство на Кубрат: НюнюAндpea yдapи дънoтo в oпититe cи дa зaceгнe Koбpaтa, ĸoйтo я зapязa Moниĸa Baлepиeвa и Aндpea cтигнa…Aug 29 2019vijti.com
Защото на едно от последното си фото поп фолк дивата е забравила да оформи ръката си. И вместо нея се е появила… лапа, пише вестник „България днес”.
Андреа отдавна не е слабата дама от миналото. Обаче певицата продължава упорито да крие истинската си наедряла фигура.
Но истината лъсва с цялата си сила от нейните участия. В клубовете, където Андреа извива глас няма как да прикрие излишните килца.
И крайно времее изпълнителката да се приеме такава, каквато е в действителност. Пищните форми са хит в света на световния шоубизнес в момента. Бионсе и Ким Кардашиян никак не се свенят, че имат някое килце в повече.

Фолкаджийката Андреа не спира с комплексите си, кого лъже вече

Припомняме, че фолкдивата Андреа за пореден път привлече вниманието към себе си в социалните мрежи. Певицата постна снимка в Instagram профила си с непознат млад мъж, който ѝ прави компания в хотелска стая в Дубай.

Под снимката Андреа написа: „Какво обсъждаме тук?“.
В коментарите се забелязват различни предположения от това, че въпросният младеж е новата половинка на певицата, до това, че разговарят в професионален план относно музикалните проекти на певицата.

Както е известно, само преди няколко седмици Андреа обяви раздялата си с дългогодишния си приятел и боксьор в тежка категория Кубрат Пулев. Това предизвика сериозен обществен интерес и повдигна въпроси, какво е довело до раздялата между двамата.
Kyбpaт Πyлeв нaтиcĸaшe Aндpea зa cвaтбa и дeцa в пpoдължeниe нa мнoгo гoдини, a eтo чe пeвицaтa cтaнa бyлĸa, нo чaĸ ĸoгaтo вeчe нe e c бoĸcьopa.
Бившaтa любимa нa бoĸcoвaтa звeздa Kyбpaт Πyлeв Aндpea изнeнaдa фeнoвeтe cи и цъфнa пo бyлчинcĸa poĸля в coциaлнитe мpeжи, пишe НоtNеwѕ.bg.

Източник: razkritia.com
Андреа показа новия си: Пусна СНИМКА от хотелската стая в ДубайФолкдивата Андреа за пореден път привлече вниманието към себе си в социалните мрежи. Певицата постна…Aug 22 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации