вторник, април 23, 2024

Стефан Данаилов е на кръстопът – това ли е краят за великия актьор

Най-четени

Стефан Данаилов е с влошено здраве, но не отказва да работи. Големият актьор е рухнал на инвалидна количка.
Заради един куп болести и на напреднал Паркинсон Ламбо все по-трудно се предвижвал. Въпреки това Мастера не се отказвал от пълноценен живот и само след месец планира отново да се върне на сцената.
„Ламбо репетира всеки ден, точен е като часовник, макар и в инвалидната количка” издадоха служители в Народния театър.
Той ще стъпи на сцената заедно с голямата си тръпка Аня Пенчева. С нея и с любимия си ученик Ненчо Илчев на 7 юни ще представят спектакъла „Актрисата” по пиесата на британския драматург Питър Куилтър. В него професорът от НАТФИЗ е и постановчик, и най-ярката звезда на сцената.
Стефан Данаилов с влошено здраве, репетира в инвалидна количкаЛамбо с влошено здраве, репетира в инвалидна количка, премиерата на „Актрисата” виси на косъм Стефан…May 10 2019vijti.com

Но Стефан Данаилов установил, че му е трудно да стои на краката си, затова се прехвърлил на инвалидна количка. Но въпреки това не се отказал от планираното представление, защото за него било въпрос не само на работа, но и на чест.
Бил поставен пред избор-или да признае пред колеги, приятели и познати, че повече няма да играе на сцената или да измисли вариант да го направи. И актьорът избрал начин-и неговия герой да се появи пред публиката на колела.
Пред Народния театър обясниха пред „Уикенд”, че в момента Ламбо се чувства добре и репетициите преминават без никакъв проблем.
Въпреки това никой не се наема да дава дългосрочни прогнози. Причината за това е в здравословното състояние на голямата звезда, за което не може да се даде никаква гаранция.

Не е изключено то да се влоши в последния момент и представлението да се отложи, както се е случвало и преди.
Преди две години Стефан Данаилов слезе от сцената, именно заради влошеното си здраве, като заяви, че го прави за неопределено време, но решението му не е окончателно.
Дaнaилoв нe бe игpaл пpeд пyблиĸa c гoдини зapaди тeжĸo oнĸoлoгичнo зaбoлявaнe. Πpeз 2014 г. излeзe нa cцeнaтa нa Hapoдния тeaтъp в cпeĸтaĸълa нa Лeoн Дaниeл „Πиглaмиoн” в чecт нa нacĸopo пoчинaлaтa cи cъпpyгa Mapия.
Toвa билo нeйнoтo любимo пpeдcтaвлeниe. Πocлe Дaнaилoв зaпoчнa дa ce пoявявa вce пo-pядĸo в тeaтъpa, тъй ĸaтo имyнитeтът мy нeпpeĸъcнaтo oтcлaбвa и cтaвa oпacнo дa e cpeд мнoгo xopa.
Миналото година той направи турне в България и чужбина, за да представи автобиографичната си книга. Сега се очаква да направи същото и със спектакъла „Актрисата”.
Източник: kliuki.ws
Стефан Данаилов след кончината на Виолета Гиндева: Някои от най-добрите неща, които съм правил на младини, са с нея„От вас разбирам. Горката Валка, Боже! Бог да я прости“, каза проф. Стефан Данаилов пред ПИК след тъ…Apr 22 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации