петък, април 19, 2024

Станимир Гъмов мина към „тъмната страна”, феновете не са на себе си

Най-четени

Не е за вярване! Станимир Гъмов пропя чалга! Актьорът мина към „тъмната страна” и пропя песни от лекия жанр, по време на участие в Лондон, видя HotArena. Артистът не беше сам, а в компанията на фолк певеца Константин, с когото станаха близки приятели във „ВИП Брадър”.
Двамата още там се надушиха, че обичат да си пийват и заформиха весела компания, към която редовно се присъединява и Фънки. Този път обаче рокаджията пропусна спектакъла в Лондон и изпусна наистина много.
Гъмов се появи с Коцето в ресторант в английската столица, където първо загря с няколко чашки, а след това хвана микрофона и зареди чалга парчета, за радост на екзалтираната публика, пише „България днес”.
Рачков и Любо Нейков във война: Двамата актьори се скарали за париДимитър Рачков и Любо Нейков прекратили дългогодишното си приятелство с лют скандал, издават техни к…Dec 18 2018vijti.com

Двамата артисти редовно са канени на участия на Острова, за да веселят родните гастарбайтери. И този път те не отказали поканата–хванали самолета и след 3 часа били в Англия, където хапнали, пийнали, попели на публиката и си тръгнали с изключително щедри хонорари.
Двамата наистина устроиха паметен купон на българите в чужбина. Те се прегръщаха с фенки, разказваха им истории, правиха си селфита, сядаха по масите и си общуваха с тях. Публиката изпадна в еуфория, а двамата организираха незабравимо шоу на почитателите си.
На другия ден Коцето и Гъмов хванаха самолета за България, така че лондонската им одисея продължи едва едно денонощие.
За артиста обаче това не е първо залитане по чалгата. Още при първия си сезон във „ВИП Брадър”, той хлътна по Преслава.

Романсът им обаче не продължи дълго след предаването — певицата си намери ново гадже и стана майка, а Гъмов се събра с весела компания и забавлява фенове из нощните клубове в страната и чужбина.
Припомняме, че въпреки, че името на Гъмов е символ на комедията, животът на актьора обаче не е пълен само със смях и забава, а и с тъга, огорчение и разочарования. Това е признавал самият той, разбира се, уточнявайки, че съумява бързо да излезе от тези опустошителни емоционални състояния. „Не ги наричам депресии.
Това е диагноза в крайна сметка, много сериозно нещо е депресията… Тъгата…

- Advertisement -

Има и самосъжаление понякога… И си казваш: „Защо пък сега на мен?!“ Много бързо излизам от тези състояния. Гледам да не се подчинявам на тези неща. Плюс това като имаш много приятели около себе си, прекрасна работа и нямаш време… В крайна сметка то е въпрос на его“, споделял е Станимир Гъмов.
Актьорът не е изтъквал конкретните причини, поради които периодично затъва в блатото на негативните чувства. В артистичните среди се коментира, че вероятно поводи в миналото му са били моментите на безпаричие в семейството. В един такъв момент актьорът все пак успял да се вземе в ръце и намерил изход от безизходицата.

Цяло лято бил общ работник на строеж. Гъмов не се срамува да си го признае. „От бачкане не ме е страх. Трудил съм се на строеж. Носехме, мъкнехме, стъргахме, грундирахме – по 10 часа на ден“, признава той. От тогава той помни и забавна случка. Стъпил на тухла четворка, за да маже с грунд по-нависоко, но взел, че паднал и изсипал кофата върху себе си. „Станах червен… Как се маха ли?! С времето“, разказва Гъмов с емблематичното си чувство за хумор.
Източник: Хотарена
Обрат в кариерата на Рачков – Любо Нейков го изгони и му взе 1000 лв. хонорарАктьорът и водещ на „Господари на ефира“ Димитър Рачков изхвърча от хитовата постановка „Вражалец“ з…Dec 7 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации