четвъртък, април 25, 2024

Стана ясно коя е красавицата, заради което Кубрат Пулев приключи с Андреа: Боксьорът живее с 16 години по-млада от него жена, планират сватба и дете СНИМКА

Най-четени

Най-успешният ни боксьор – Кубрат Пулев, е пратил в историята дългогодишната си връзка с фолкпевицата Андреа, която продължи над десетилетие, заради младата красавица Стелиана Янкова, разкриха добре осведомени източници.
Тъмнокосата девойка е родом от град Попово и е на скромните 22 години. Свежа, млада и доста естествена, съдейки по фотосите, които стигнаха до Горещата арена.
Кобрата и Стелиана се запознават преди две години. Това се случва в един от любимите ресторанти на спортиста в София – Samer Grill House, който се намира в началото на Южния парк. Искрата между тях бързо пламва и не след дълго двамата заживяват под един покрив.
В началото Пулев е сметнал, че не трябва да казва на Андреа за новото си гадже. Впоследствие фолкпевицата разбира и буквално рухва.
Кубрат Пулев постави ултиматум на Андреа: Спри да обиждаш Джени СушиKyбpaт Πyлeв нaй-изнeнaдвaщo дaдe нa зaдeн xoд.
Cлeд ĸaтo изĸapa oбpaзoвaтeлния ĸypc, нaлoжeн мy oт …
Jun 27 2019vijti.com

Изпада в тежка депресия, почти не спира да плаче и започва да има сериозни проблеми със съня си. Заспиването нощем става мисия невъзможна за нея.
Кобрата и Стелиана били що-годе дискретни. За отношенията им първа узнала нейната сестра, която е с 4-години по-малка от нея. Момичето дори често е било откарвано до университета, в който учи, лично от Кубрат. След това и родителите на Янкова научили и подкрепили новата двойка. Майката и бащата на Стелиана дори били в публиката по време на срещата на боксьора в „Арена Армеец“ и викали за него.
А защо ние разбираме чак сега за връзката им? Защото Андреа и Пулев се споразумели една година никой да не разбира за това, че всъщност са разделени.

Запознати с новия живот на спортиста са категорични, че той е лудо влюбен в новата си приятелка и въпреки че тя е с 16-години по-малка от него, двамата вече планират да създадат и наследници. Вече няма причина да крият любовта си и нищо чудно и за сватба да се чуе съвсем скоро.
Припомняме, че още в края на 2018 г., преди връзката им да бъде разклатена от скандала с Джени Суши, която Кобрата импулсивно целуна след победата срещу румънеца Богдан Лину в Америка, боксьорът признава в интервю за предаването на Нова телевизия „Събуди се“, че с Андреа минават през труден период. „Слабостта ми е добротата, а Андреа най-много се възползва от тази доброта и така злоупотребява. Но това го отчитам пак като моя грешка, защото дадени мои решения и неща, които съм правил, са довели до това тя до такава степен да се разлигави“, казва пред Мон Дьо и Ива Софиянска-Божкова шампионът.

- Advertisement -

„Много е важно човек, когато му се даде всичко, да го оцени. А обикновено това не става веднага. Ще видим как ще се развият нещата“, допълва по адрес на Андреа боксьорът. Запитан дали баща му, който не е между живите, би се гордял с него, Кобрата споделя пред камерата на Нова тв, че би бил доволен от това какво е постигнал на ринга, но е щял да му се разсърди за нещата в личен план.
Източник: Хотарена
Пищна репортерка се увърта около Кубрат Пулев, той й отвърна както трябваБългарската боксова звезда Кубрат Пулев демонстрира нагледно, че си е взел поука от целувката с Джен…Jun 18 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации