събота, април 27, 2024

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Най-четени

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение на три месеца се бориха за сърцето му, гласи изтекла информация от кухнята на шоуто.

Разкритието изцяло преобръща очакваното развитие на сюжета и гарантира, че зрителите ще станат свидетели на прецедент в шоуто до момента.

Като вече писахме, в предишните два сезона, ергените Виктор и Евгени все пак избраха фаворитка, но така и не стигнаха до официален граждански брак. Третият ерген Алек Младенов няма да има съдбата на предходните красавци. Той няма да успее да открие сродната си душа или дори приятел в шоуто и ще избяга на самия финал с писмо, което ще остави на водещия Наум Шопов. В него младият мъж ще се извини на финалистките – разведената майка на 9-годишно момче Надежда Вишева и Маги Томова, управителка на модерно столично заведение и някогашна голяма любов на шоумена политик Слави Трифонов.

- Advertisement -

С прощалните си думи хубавият възпитаник на френската гимназия ще каже на напористите дами колко са прекрасни, но ще обясни, че има друг път в живота си и няма да продължи по него с нито една от тях. Правилата на шоуто не го задължават да прави предложение за брак.

Твърди се, че до драматичната развръзка се стигнало след сериозен разговор между Алек и майка му, която направила доста нелицеприятен коментар за морала на стигналите до края на шоуто претендентки за сърцето на сина й, пише „Минаха години“.

Определенията й за тях били толкова пиперливи и откровено груби, че се наложило да бъдат изрязани и да не видят бял свят в рекламните видеа. Бъдещата свекърва, като и бащата на Алек, били в пълен потрес от момичетата, чийто натюрел по никакъв начин не се вписвал в ценностната система на милионерското семейство.

Именно този откровен разговор на Алек с майка му наклонил везните към крайното му решение – да си тръгне като необвързан мъж от имението на красивия гръцки остров Родос. Дали сюжетът ще се развие точно по този начин, предстои зрителите да разберат в следващите три месеца.

Само след два излъчени епизода, развлекателното предаване се радва на изключителен интерес, но и много критики към участничките. Повечето от кандидатките за слава и любов шокорат с изкуствения си външен вид и скандално поведение.

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации