събота, април 27, 2024

Става много напечено за Кобрата: Замразиха му лиценза, а Джени Суши вече е наела адвокат за съда

Най-четени

Кубрат Пулев ще се явява пред комисия на 14 май
Лицензът на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев е замразен заради скандала с журналистката Джени Суши. Това обявиха от Щатската спортна комисия на Калифорния.
Кобрата целуна след интервю кралицата на голото суши, а тя реши да се възползва максимално от ситуацията и дори завежда дело.
„Щатската спортна комисия на Калифорния управлява състезания, в които хората от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. За нас този инцидент е сериозен. Преди да бъде лицензира за нов мач в Калифирния боксьорът Кубрат Пулев трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че спазва тези принципи на уважение“, заяви говорителят на комисията Вероника Хармс.
Сестрите на Кобрата: Цели 30 години баща ни мечтаеше за синЦели 30 години боксьорът в тежка категория и шампион от 50-те и 60-те години Венко Пулев мечтае да и…Mar 27 2019vijti.com

Следващото заседание на спортната комисия е на 14 май, а статусът на лиценза на Кубрат Пулев е включен в дневния ред. Джени Суши ще присъства заедно с адвокатката си Глория Олред.
Ако лицензът му бъде отнет той няма да може да се бие повече на територията на САЩ, пише Блиц Спорт.
Междувременно излязоха доста компрометиращи факти за въпросната Джени Суши.
Тя се оказа … ВИП компаньонка.

Джени Сушито врътка боксьори и рапъри в Лас Вегас срещу 5 000 долара на вечер, разкрива ХотАрена.
Репортерката Джени Суши, с която боксьорът ни Кубрат Пулев се забърка в скандал, се оказала високоплатена дама на повикване и под прикритие.
Това каза източник от антуража на Кобрата.
В неделя вечер, след победата си над румънеца Богдан Дину в Лас Вегас, Пулев награби да целува цицорестата госпожица от „Вегас Спортс Дейли”, която тъкмо взимаше интервю от него. Американците възприеха това голяма простащина и сексуален тормоз. Но се оказа, че и разгърдената Джени въобще не е цвете за мирисане, писа „Уикенд“.

- Advertisement -

Стана ясно, че Джени Суши направо си го е търсила, след като се умилквала около Кубрат Пулев не само преди и след боксовата вечер, когато двамата пирували на една маса с останалите от екипа на Кобрата, но и на самия ринг. Силиконовата репортерка интервюира българина съвсем разголена отпред, а циците й едва не изхвръкнаха от огромното деколте. Българските зрители имаха чувството, че срещу Пулев стои някоя нашенска чалгарка от софийските бордеи.
Джени обичала да поляга гола на масата, а нерядко след това и в кревата на някой баровец.
Но не безплатно, а срещу тарифа от 5000 долара на вечер. Падала си по рапъри и боксьори, с каквито е пълно в Лас Вегас. Затова нищо чудно, че се усука така около Кобрата и дори опипваше доста безсрамно тялото му, докато се снимаха заедно.

От своя страна, братът на Кубрат – Тервел Пулев беше категоричен: „Репортерката, която целуна брат ми, флиртуваше с още двама след това“ – разказа той.
Според боксьора, който се върна от Калифорния след Кобрата, репортерката е флиртувала с поне още двама мъже в лобито на хотела след интервюто с Кобрата. И поведението й далеч не е било на жертва или на обидена жена.
„Не мисля да се фокусирам върху случая. Да — видях видеото, брат ми го направи, но не смятам, че е толкова виновен, не смятам да се фокусирам върху действието му. Само ще кажа, че на партито в хотела ни въпросната журналистка също присъстваше и се целува с още двама. Видях й поведението. Ако искат, да заведат иск. Има достатъчно свидетели, 14 — 15 бяхме там, свидетели. Абсолютно, беше си по-близка с някои, но какво е ставало, не знам. Легнах си“, казва още Тервел Пулев.

Спортистът заяви още, че брат му просто се е поддал на адреналина и моментните емоции. Подобно на приятелите на Кубрат Пулев и той смята, че просто от щастие, че е победил, брат му е целунал репортерката, без да влага никаква интимна мисъл в жеста си. Из родните форуми дори заклети феминистки споделят мнението, че българският спортист не е имал за цел да унижи Суши.
„То се видя, че тя се смееше след целувката. Не изглеждаше обидена, а само
изненадана. Явно, че се е поддал просто на емоциите след мача. Толкова е бил щастлив, че му се е искало да прегърне и целуне всеки. И тя просто е била близо до него в този момент. Едва ли е имало друга умисъл“, коментират те.
Разделят ли се Андреа и Кобрата: Първа реакция на певицата след като Кубрат публично разцелува журналисткатаПоловинката на Кубрат Пулев – Андреа, разбуни духовете в интернет с любопитни думи, които впоследств…Mar 26 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации