петък, април 26, 2024

Специално за дамите: Женски хороскоп за септември

Най-четени

Септември ще ни изненада в много направления. Ще имаме възможността да пътуваме, да довършим стари дела, като трудностите няма да ни подминат. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.
Жената Овен
В началото на месеца ще имате желание да се налагате, да покажете своите лидерски умения. Това може да отдръпне другите хора от вас. Опитайте се да бъдете по-спокойни и по-меки в разговорите, изслушвайте. През септември ще ви вълнуват въпроси свързани с дома, ремонти, промени, които ви се иска да направите. Добре е да обърнете внимание и на роднините. Краят на месеца е подходящ за започване на курсове, обучения.
6 зодии ще намерят щастието до края на годинатаДали вашата зодия е сред тях Въпреки, че до края на 2019 предстоят интересни събития за всички зодиа…Sep 2 2019vijti.com

Жената Телец
През първите десет дни на септември ще ви липсва концентрация, затова отложете решаването на важни въпроси. Вместо това се отдайте на почивка, забавления с приятели, концерти. Посветете се на кратки пътувания, хобита. В средата на месеца звездите ще ви направят по-нетърпеливи. Ако по пътя ви има препятствия, те може да ви откажат от плановете ви. Уважаеми дами, ако искате да бъдете забелязани в любовта, работата, заложете на индивидуалността си. Не копирайте и не обвинявайте другите за провалите си.

Жената Близнаци
През новия месец ще е от особено значение да не споделяте своите идеи. Възможно е да срещнете критика, а не е изключено и някой да открадне идеята ви. Месецът не е особено подходящ за започване на нов бизнес. Звездите ви съветват да довършите тези дела, които сте започнали. Но през септември ще може да разрешите проблемите, които са изглеждали неразрешими. В края на месеца ще можете успешно да разрешите и въпроси свързани с данъци, собственост и други правни аспекти. След това може да се поглезите с приятна покупка.

- Advertisement -

Жената Рак
Месецът започва с приятни емоции за вас, дами. Ще имате възможността да създадете нови контакти, пътувания. Периодът е подходящ за придобиване на нови знания, тъй като ще ви е по-лесно да усвоите информацията. В края на септември може да се случат разни събития, които да помрачат настроението ви. Трудностите не бива да ви карат да не оценявате реалистично ситуацията. Не приемайте всичко присърце, проблемите ще бъдат разрешени.

Жената Лъв
Близки приятели може да ви поканят на кратко пътуване. Няма причина да отказвате, очакват ви хубави мигове. В средата на септември е важно да избягвате спорове и конфликтни ситуации. Не засягайте чувствителни теми с роднини, защото нещата може да се усложнят. В края на месеца ще може да поемете рискове, да действате бързо и решително. Късметът е с вас, защо не играете тото?

Жената Дева
Благодарение на влиянието на планетите, жените Дева ще се чувстват уверени и целенасочени. Може да постигнете огромен успех, ако се научите да се адаптирате към ситуациите. В средата на септември са възможни материални проблеми. Ще ги избегнете, ако харчите разумно. Близки ще ви търсят, за да споделят проблемите си, но това може да ви се отрази емоционално. Бъдете малко по-егоистични и се отдалечете от проблемите на другите. Забавлявайте се повече.

Жената Везни
Ще стартирате новия месец с идеи, но те ще изискват голяма част от вниманието и енергията ви. Не са изключени затруднения, които може да ви натоварят психически. Опитайте се да останете балансирани и не спирайте да правите добрини. Последните дни на септември са идеални за подобряване или придобиване на нови умения.

Жената Скорпион
Не започвайте септември, поставяйки си много задачи. Звездите ви съветват да отделите повече време за почивка и забавление. Посетете концерт, театър, изложба – очакват ви много положителни емоции. В средата на месеца може да получите интересна оферта, но тя може да носи и някои рискове. Не взимайте прибързани решения. Не забравяйте също, че няма перфектни хора. Започнете да променяте света със себе си, тогава животът ще стане по-добър.

Жената Стрелец
Очарованието ви ще завладее дори вашите врагове. През септември ще може да направите някои промени свързани с външността. В средата на месеца внимавайте по време на пътувания. Ще имате възможността да започнете нови дела, които ще завършите успешно. Въпреки това не е изключено да се натоварите малко повече.

Жената Козирог
Жените Козирог няма да изневерят на себе си и ще планират за месеци напред. Периодът е подходящ за обучения, семинари. През второто десетилетие на септември е възможно да получите информация, която са крили от вас, вероятно за ваше добро. Не бързайте да се обиждате, да се напрягате емоционално. В края на месеца може да се отдадете на покупки свързани с дома, смяна на гардероба ви.

Жената Водолей
Не се препоръчва да задържате негативни емоции в себе си. Ако нещо ви дразни, споделете го с любимия човек. Откровен разговор ще ви помогне да премахнете тежестта от душата, в противен случай е възможно проблемите да се задълбочат и да се стигне до конфликт с роднини. Ако сте планирали големи покупки на имот или друго, отложете ги за края на месеца. Не забравяйте да се забавлявате повече.

Жената Риби
През септември се пазете на места, на които има много струпвания на хора. Звездите ще привлекат късмета към вас, особено ако имате идеи, които искате да реализирате. Бъдете твърди и решителни. Внимавайте с враговете си. Бъдете дипломатични, но не и приятелски настроени. Няма да липсват малки проблеми, но вие ще успеете да се справите с тях. Възможни са и такива свързани с техника.
Източник: az-jenata
Какво очаква зодиите през месец септември: Таро прогнозата на Анжела ПърлВезни Картата „Магьосникът“ показва на Везните успех и победа в делата, но за това от първия ден на …Aug 31 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации