сряда, април 24, 2024

Софи Маринова проговори: Гринго иска да ме залее с киселина, казва на Лоренцо, че ще остане без майка

Най-четени

След 2 месеца мълчание, откакто се разведе с Гринго, Софка най-накрая проговори. От устата й излязоха потресаващи разкрития за нрава на бившия й, а ръката й е изписала вече няколко жалби срещу него, разбра HotArena.
На въпроса на репортер на „Блиц ШОУ“ защо се стигна до официален край на отношенията им, Маринова отсича:
„Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо:
Родителите на Софи Маринова: Аман от мъжете й голтаци, дано четвъртият е от нейната чергаСемейството на ромския славей Софи Маринова се готви да отпразнува официалния й развод с Тодор Давид…Jul 28 2019vijti.com

„Ще останеш без майка, ще я гръмна“. Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина“.
Софи признава, че именно след поредния побой, който мачото й нанесъл, тя решава, че чашата вече е преляла. Всичките й приятели са наясно, че той я тормози отдавна, посяга й още от самото начало на взаимоотношенията им. А ръката й я чупи за трети път. Софка нарича състоянието на Гринго болест, а него – „шизофреник“ и „болен мозък“.
Според певицата господ я е пазил да не забременее от него, тъй като сега, когато няма какво да делят, тя не може да се отърве от него, а ако имаха дете, щеше да е още по-голям тормозът.
На запитването дали Гринго я безпокои, защото иска да се съберат, Софка потвърди, че това е така и уточни: „Изнудва ме и ми звъни да иска пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, защото пречи и на работните ми ангажименти. Идва на участията и ме притеснява и излага пред хората. Нека хората да знаят, да са наясно с истината“.

Припомняме, че екип на „Уикенд“ посети родителите на Софи Маринова, които не могат да се нахвалят от дъщеря си. Освен на тях и роднините Софи помагала с пари на местната болница, на домове за изоставени деца. Щом обаче зачекват темата за пресния развод на звездата, Мари и Марин рязко сменят настроението.
„Аман от тези нейни мъже голтаци. Днешните мъже, като се ловиш с тях, те гледат всичко да идва от жената, тя да носи вкъщи. Аз съм й казвал, че заради нейната слава и пари са с нея. Заръчах й да не взема вече бедни момчета голтаци, а да си намери богат човек, който се е наситил на парите и живота, на жените също. Тя вика вярно, ама нали трябва да го обичаш тоя човек, да го харесваш. Съдбата й е такава, Не че не я харесват мъжете, много я обичат дори, ама парите й ги подлудяват.

- Advertisement -

При нея животът е хубав. Софи все си глези мъжете – подаръци, екскурзии, купува им дрехи, всичко. Как няма да искат да са с нея? Ама Господ едно дава-друго взема. Викам й: „Даде ти дарба глас-гласище, ма на мъж не случи, не си щастлива с жененето“. Дано съдбата се обърне и сега нататък да е щастлива и да си намери истинската половинка. Тя е много почтена, талантлива, не изневерява. След тия трима мъже, ха дано, следващият да е нейният човек и да се случи от нейната черга“, споделя майка й.
Петър, първият мъж на Софи, от когото е синът й Лоренцо, така и не се задомил за друга след раздялата. Като в заплетен турски сериал певицата се залюби с доведения си син Дачо и го изостави. Тя два пъти се разминаваше с венчилото с него.
Преди 4 години съдбата я среща с Гринго в Германия. По това време той работел като охранител в местно заведение в Берлин. Двамата се залюбили по време на престоя й в немската столица. За кратко време Софи го изстрелва в звездата орбита на чалгата и Гринго записва песни и дуети със Софи. И докато твърдеше, че Софи гои е променила и вече не е побойник, истината се оказва драматична. Ревност постоянните кьотеци станали ежедневие. Преди три години Гринго така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката на Маринова с 15 шева.
Източник: Хотарена
В Етрополе шушукат: Софи Маринова била виновна за катастрофата на Гринго, искала да му отмъстиЧерна магия за лош късмет е направила Софи Маринова на бившия си мъж Гринго преди катастрофата, в ко…Jul 27 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации