вторник, април 23, 2024

Слави удари дъното: Хората му са готови всичко да направят за пари

Най-четени

Дупета, силикон и палави женски тела. Това е основната сюжетна линия на видеоклипа към песента „Широко скроени“. В творбата участие вземат Годжи, Краси Радков, Тони Стораро и реквизиторът на Слави Трифонов – Ванката.
Всичките са обградени от армия от разголени моделки и плеймейтки, които нямат никакви задръжки пред камерата. Във видеото четиримата пътуват към морето и случайно попадат на разкрепостените дами.
Започва едно търкане, гушкане, пипане и търкаляне по легла и столове. Мацките показват дупета, пъчат гърди и мъжете се облизват покрай тях, докато пият шампанско. Дори срамежливият на пръв поглед Ванката къса синджира и започва да пляска моделка по задните части, писа „България Днес“.
Приятел на Слави Трифонов го окраде, но го застигна възмездиеКриско се провали в желанието си да се покаже като истинска поп звезда и да пее с класически музикан…Jun 6 2019vijti.com

Краси Радков, който е сложил мустак и буйна къдрава коса, гушка девойките, а в един момент дори бърка в скута на актуалната Мис Плеймейт Жанета Осипова. Блондинката видимо изглежда разтревожена от тази интимност, но Радков няма задръжки.
През това време Годжи е обграден от 2-3 момичета и без свян гледа в деколтетата им и ги хваща през тънките кръстчета. Тони Стораро също не остава назад и споделя караваната си с тройка изкусителки.

Новините около Слави Трифонов не стихват. Наскоро се разбра, че него приятел направи опит да го ограби. Естествено, неуспешен.
Криско се провали в желанието си да се покаже като истинска поп звезда и да пее с класически музиканти на голям концерт, който трябваше да отдаде почит на българската музика. Изявите му днес в Бургас и на 10 юни в Плевен са отменени, обяви рапърът.
Според официалното съобщение на домакина на днешната му изява -Летният театър в Бургас пари за билетите ще възстановяват, от местата, от които са закупени. Репортерска проверка на Дарик Бургас показа, че всъщност причината е много слабият интерес към изявата на рапъра с Разградския симфоничен оркестър.

- Advertisement -

Криско обаче обясни в инстаграм, че причината за отмяната на изявата е техническа, но не навлезе в повече подробности. Той също се зарече, че концерти в Бургас и Плевен все пак ще има, но не обяви дати.
Явно обаче е излъгал, след като парите за билетите се възстановят, а не се пренасят за друга дата. Вчерашният концерт във Варна показа миш-маш от български хитове и патриотични песни от времето на Възраждането. В Летния театър в морската столица се чуваха вяли ръкопляскания. Очевидно е желанието на габровския рапър да открадне идеята на Слави, като пее вечни български песни като „Къде си вярна ти любов народна”, но засега начинанието му търпи пълен провал.
Източник: Марица
Най-сетне се изясни: Слави Трифонов напуснал БиТиВи заради специфична клауза в новия договор, която никак не му се понравилаВ новия договор, който телевизията предложила на шоумена, имало условие, което той не харесал Близо …Jun 5 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации