сряда, април 24, 2024

Слави Трифонов спря кранчето на актьорите, парите свършиха

Най-четени

Куп пари спестява Слави Трифонов с края на шоуто си. Дългия обяви, че слага край на предаването си на 31 юли, а междувременно ще се размине с финансиране и на победителите от последните си два проекта, научи HotArena.
Шоуменът обеща на спечелилия място за нов актьор при него, да финансира обучението му в САЩ. Той бе силно впечатлен от вентролога Димитър Иванов, който е единственият българин, специализиран в изкуството да говори, без да мърда устата си.
„Провери как и за колко време се изучава това нещо в САЩ. Аз ще ти платя, ще живееш там, ще ходиш на уроци, за да може като се върнеш, да го правиш и тук”, каза в ефир Дългия.
Слави Трифонов се къпе в невиждан лукс за 5 милиона, 5-звездният имот разполага с множество екстри СНИМКИСлави Трифонов притежава имоти за милиони левове в цялата страна, закупени чрез неговите фирми. Лукс…May 30 2019vijti.com

Оказа се, че има и по-лесен начин, без Иванов да ходи чак в Щатите. Победителят се записал на онлайн обучение и изкарал 30 урока при световен специалист, пише „България днес”.
Курсът наистина е платен от Слави, но той се разминал с големите разходи по престоя и пътуването до САЩ. Още повече, че след края на предаването няма да може и да предложи работно място на актьора в екипа си.
Под въпрос остава и съдбата на новата звезда на шоуто от формата „Нова звезда”. Въпреки че предаването е към своя край, екипът продължава с кастингите и конкурса.

Новата победителка обаче няма да има ефирното време, което получи Крисия, нито пък ще има изяви по телевизията.
Фенове на предаването се чудят и какво ще се случи с останалите от екипа. Певецът Борис Солтарийски получава ежедневни запитвания, ще продължи ли да пее и след 31 юли.
Бъдещето на Краси Радков също е под въпрос. Предполага се, че комикът се подготвя за собствено шоу, с което да обикаля клубове и дискотеки, но засега подробности не са известни.

- Advertisement -

Също така наскоро стана ясно, че Слави Трифонов готви инвазия за кметските избори на есен, твърдят два независими източника.
Гологлавият водещ вече е провел предварителни сондажи със социолози и в близките седмици смята да предприеме обиколка в страната.
Трифонов има намерение да издигне 18 кандидата в големите областни градове и по този начин да направи генерална репетиция за следващия парламентарен вот.
За целта Дългия внимателно опипва почвата преди да застане с името си зад определени личности, които според него имат шанс да станат градоначалници.
Източник: Марица
Човек от екипа на Слави Трифонов остана без стотинка, жена му го издържаAдeлинa Coлтapийcĸa cи взe зacлyжeнa пoчивĸa cлeд нaтoвapeнaтa cи пpoгpaмa oĸoлo нoвaтa cи мoднa лин…May 29 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации