вторник, април 23, 2024

Слави Трифонов изгуби ума си по одумвана красавица, всеки ден й звънял и й пращал SMS-и

Най-четени

Шоуменът Слави Трифонов е хвърлил око на скандална красавица. Дългия изпитва силни любовни пориви към художничката Михаела Дановска, по-известна като Ода Жон, научи „Галерия“.
Артистката споделила пред свои дружки, че тв водещият почти всеки ден й звънял и й пращал SMS-и, като постоянно си търсел повод да се срещнат. Дългия не спирал да й прави комплименти, а при една от срещите им директно флиртувал с нея, похвалила се Дановска.
Тя също му симпатизирала, тъй като го смятала за различен в отношението си към жените и изключително галантен кавалер.
Красимир Балъков празнува с внучето в Германия, вижте какво му подариКрасимир Балъков широко е разтворил кесията си Легендата на българския футбол Красимир Балъков се ок…Dec 27 2018vijti.com

Художничката дори го сравнила с покойния си съпруг – големия германски художник Йорг Имендорф, който е неин кумир. Въпреки симпатията помежду им, Ода Жон тактично отрязала мераците на Дългия.
Художничката живее в Париж и не желаела връзка от разстояние. Отказала му и поради други съображения – била влюбена в друг.
Трифонов в действителност споделил пред колегите си, че е впечатлен от Дановска, разкриха пред „Галерия“ източници от „Шоуто на Слави“. Той бил пленен от таланта и и най-вече – от нестандартния й начин на мислене. „Че и хубава, на всичкото отгоре“, кахърял се Дългия пред сценаристите.

Шоуменът дори обмислял общ проект с участието на Ода Жон, от който се надявал не само на по-висок рейтинг, но и на вниманието на художничката.
Уви, това ще е поредната несподелена любов на Дългия.
По ирония на съдбата, всичките му жени са го зарязвали – и то заради друг мъж.
Първата му голяма любов Маги Ангелова го заряза заради разведен бизнесмен, от когото има дете, а бившата му половинка Мартина Огнянова го остави заради треньора си по бокс Коко Колев.

- Advertisement -

Ето как преди време медиите коментираха раздялата му с Мартина
1 милион лева струват най-големите тайни на Слави Трифонов. Толкова е платил шоуменът точно преди година на любовта на живота си – балерината от „Магаданс” Мартина Огнянова, с която имаше роман цели 4 години, пише вестник „Ретро“.
Още миналата есен, след като проблемите помежду им започнали и станало ясно, че красивата бивша гимнастичка вече не издържа трудния характер на водещия, той побързал да се спазари с нея и да си купи пълното й мълчание. Мартина веднага обещала, че от нейната уста никога никой няма да научи каквито и да било подробности за личния му живот, но Дългия настоял за договор за конфиденциалност.

Това била цената, срещу която се съгласил балерината да напусне не само апартамента и предаването, но целия му живот, разкриват ексклузивно близки на Огнянова от Варна. За да е сигурен, че ще мълчи, той настоял да й плати цял милион и го направил въпреки нейните протести. Така щял да има гаранция, че никога няма да издаде тайните му, а в противен случай, според контракта тя щяла да му дължи двойно повече пари. Танцьорката месеци наред е била силно притеснена как и дали въобще ще може да приключи връзката си със Слави Трифонов. Тя очаквала сериозен отпор от страна на Дългия, както и отмъщение, тъй като той не криел колко е влюбен в нея.
Източник: Марица
Емигрантката от Лондон Росица Йончева възкликна: След „Фермата“ мъжът ми ме носи на ръцеЕмигрантката от Лондон Росица Йончева направи едно от най-впечатляващите участия в риалити формата “…Dec 26 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации