събота, април 27, 2024

Слави купува „Евроком“, но в съдружие с любопитен партньор, твърдят експерти

Най-четени

Оживление цари на медийния фронт насред лято.
Пред сключване са две прелюбопитни сделки, за които се говори от месеци.
Отиващият си от Би Ти Ви Слави Трифонов е напът да купи кабеларката „Евроком“. Според няколко независими един от друг източници телевизията ще бъде прекръстена на „Седем осми“, по името на продуцентската компания на учиндолеца.
Кулоарни сведения твърдят, че при покупката Трифонов няма да е сам – солидно медийно участие щял да вземе и беглецът от Белград Цветан Василев, подсъдим за източването на КТБ. Тандемът Трифонов-Василев ще отвори широк медиен фронт срещу правителството и прокуратурата, пророкуват експерти.
Партията на Слави вече изгражда регионални структури: Разбра се кой е един от областните координатори СНИМКАБроени часове след като Слави Трифонов обяви, че прави партия „Няма такава държава“, вече има информ…Aug 1 2019vijti.com

Най-вероятно те ще застанат плътно зад кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Ще водят експанзивна битка и против кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор на републиката.
Според източници, близки до шоуто, Слави и компания може да стартират новия проект още от септември, като в програмата на кабелната телевизия ще има шоу, подобно на сегашното, което пада от ефира на Би Ти Ви.
Слави не обича да вади пари от джоба си, финансист на сделката ще е Цветан Василев, разясниха пред ПИК известни продуценти, с които вече е говорено да местят предаванията си в „Евроком“.

Припомняме, че след 19 години на екран най-после дойде краят на Шоуто на Слави! Договорът на предаването, което пропагандираше пошлата чалга и низките страсти от ефира на Би Ти Ви, няма да бъде подновен. Залязващото шоу напоследък беше на последни издихания и логично бе свалено заради стремглаво сриващия му се рейтинг.
Междувременно стана ясно, че братята Джуди и Магърдич Халваджиян преговарят с Би Ти Ви за възможността да правят предаване на мястото на Шоуто на Слави.
Друга интрига на медийния фронт е придобиването на агенция и радио „Фокус“ от доскорошния втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов. ПИК първа писа за задаващата се сделка.

- Advertisement -

Преговорите текат между Цветанов и дъщерята на покойния създател на „Фокус“ – Красимир Узунов. Както е известно, приживе Узунов бе в най-близкия приятелски кръг на Цветанов.
Твърди се, че Цветанов също не купува сам, а в съдружие с известен олигарх.
Пред продажба е и най-гледаната телевизия в България – Би Ти Ви. За акциите там вече преговаряли близки до собствениците на „Виваком“.
Източник: Ретро
Слави обяви, че ще прави партия и веднага го нападнаха: Дали обвиненията са основателни, преценете самиЗа Слави Трифонов няма такава държава България. Той не й плаща данъци, не създава семейство и българ…Aug 1 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации