четвъртък, март 28, 2024

Синът на Ламбо запозна американската си булка със Стоянка Мутафова

Най-четени

Синът на Стефан Данаилов – Влади, запозна съпругата си Виктория с легендарната Стоянка Мутафова, узна HotArena.
Това се случи ден преди да отлети за Щатите след ваканцията си у нас. „Това е жената, с която мама играе в постановката „Госпожа Стихийно бедствие“. Тя е на 97 години и е още дейна и с акъла си“, представи Влади Мутафова на благоверната си.
Владимир бе за седмица на гости на майка си и Стефан Данаилов, за да ги гледа и двамата на сцената. Баща си той аплодира на премиерата на постановката „Актрисата“, с която Ламбо се върна на сцената след петгодишно отсъствие, писа „България Днес“. Ден след това Влади гледа и майка си в постановката „Две жени, без да се брои мъжът“ от Недялко Йорданов. По-късно той бе свидетел и на играта на Стоянка Мутафова с майка му.
Интервю със синът на Ламбо – Владимир разкри истинските чувства към баща муЛегендата Стефан Данаилов се завърна на сцената в любовен дует с Аня Пенчева в спектакъла „Актрисата…Jun 14 2019vijti.com

„Догодина пак ще дойдем тук, когато татко участва в една постановка със Стоянка. Вярвам, че това ще е невероятно изживяване“, обяснил на Виктория Владимир.
Припомняме, че наскоро Ирен Кривошиева посрещна сина си Влади Данаилов и снахата Виктория.
С традиционни български ястия и любими гозби на сина й Влади Данаилов, актрисата Ирен Кривошиева посрещна снаха си Виктория.
Американската невеста на сина на Стефан Данаилов, опита разнообразни специалитети от българската кухня и любимата на Влади мусака.
Противно на твърденията, че снаха и свекърва няма да се спогодят, двете се разбират перфектно, пише вестник „България днес”.
„Много я харесвам, изключително деликатна, умна и интелигентна е. Разбираме се много добре, надявам се това да продължи”, споделя Ирен Кривошиева.

Тя продължава да обира овации на сцената с новата постановка на Недялко Йорданов—„Две жени, без да се брои мъжът”.
Свекърът на Виктория – Стефан Данаилов също отдавна е засвидетелствал обичта и подкрепата си към младото семейство. Ламбо остави значително наследство на сина си Влади и е спокоен, че момчето няма да остане на улицата, каквото и да му се случи занапред.
Самият Влади Данаилов пък отдавна е доказал, че не го интересуват парите и материалните блага. Той е посветен на работата си и на Бог, което видяхме още от участието му във Вип Брадър преди години.
Чакам Владко да ми каже, че ставам дядо“, това сподели наскоро пред Lupa.bg Стефан Данаилов и така потвърди новината, че синът му Владимир и американската му снаха Виктория чакат дете.
Източник: Хотарена
Синът на Стефан Данаилов – Владимир, съжалява, че не го е слушал: Обидих много хораСинът на Стефан Данаилов Владимир съжалява, че не го е слушал Синът на Стефан Данаилов Владимир съжа…Jun 16 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации