сряда, април 24, 2024

Синът на Александра Петканова и Даниел печели пари от малък

Най-четени

Александра Петканова и Даниел събират пари за образованието на сина си
Синът на Александра Петканова и Даниел Петканов изкарва пари от малък. Само преди три месеца се появи на бял свят първата рожба на младото семейство.
Щастливите родители направиха нещо, което не всички техни почитатели одобриха. Те създадоха на сина си Габриел личен профил в социалната мрежа Инстаграм.
Така малчуганът се превърна в едно от най-известните бебета в България.
Алекс Петканова бързо възвърна форма, захвана се за работа и изкарва луди париАлекс Петканова вади парите вкъщи, прибира по 60 бона на месец! Алекс Петканова се втурна да изкарва…Mar 20 2019vijti.com

„Имаше много противоречиви мнения, но нашата цел не беше показност. Това за нас е много нормално – да споделяме всички моменти в Инстаграм. То е по-скоро като албумчетата от едно време.
Създадохме албумче, той като порасне да види как сме му се радвали в какви моменти сме изпадали с него.
Относно лошата енергия –
ние не вярваме в такива неща.
Ние мислим най-доброто на всички, излъчваме положителна енергия и смятаме, че по този начин получаваш такава“, казва Александра.

С всеки изминал ден Габриел трупа все повече последователи в мрежата.
Синът на Александра и Даниел е следван от близо 90 000 човека в Инстаграм. Много хора обвиниха младото семейство, че използва сина си, за да изкарва пари на негов гръб. Днес пред репортерката на „На кафе“ Александра разясни къде отиват тези пари и за какво ще се използват.
„Ние с Дани решихме да му създадем една банкова сметка и всичките пари от реклами ще бъдат събирани за неговото обучение.
Така че, всичко си отива при него.
Той сам си изкарва парите, от малък“, разкрива още Алекс.

- Advertisement -

Второ дете
Младата майка сподели също, че вече е готова за второ дете. Тя разказа и как се чувства след раждането. „Гледам да се наслаждавам на всеки миг, защото знам колко бързо отлита времето.
Много е забавно с бебе вкъщи.
Аз съм тази, която вече иска и второ“, споделя Александра. Тя споделя също, че майчинството не й пречи на кариерата и успява успешно да съчетава и двете неща, с помощта на Даниел, разбира се. „Дани много ми помага“, казва Алекс.

Тя разказва и как минава един неин ден вкъщи. „Тук от люлката директно скачам на пътеката, бягам 30 минутки и след това по обратния ред. Пак люлката, пак на дивана… Гледам да вляза във форма, да възвърна килограмите си преди раждането. Остава ми още малко, надявам се да стане скоро“, разкрива Алекс своето ежедневие.
Тя споделя също, че първоначално е имала притеснения, че жилището им се намира на един час път от София, но вече е свикнала и сега за нищо не би го заменила. „Сега мнението ми е, че не бих сменила този климат и природата. По-добре да отрасне така, не се страхувам да го пусна на улицата, за да кара колело или тротинетка, защото не хвърчат коли като луди“, споделя Александра мнението си за живота извън столицата.
Източник: kliuki.ws
Семейство Петканови си навлече гнева на доста майки: Снимаха се с тениски, на които бяха отпечатани провокативни надписиСемейство Петканови си навлече гнева на доста майки, които предпочитат моралните закони пред различн…May 4 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации