четвъртък, март 28, 2024

Седмичен хороскоп 7-13 септември: Какво да очакват зодиите през нова седмица

Най-четени

Овен
Ще се наложи да забавите темпото и да обърнете внимание на някои неща, които сте пропуснали, не сте догледали или не сте приключили. Това, че ще срещате пречки, не означава, че сте на грешен път, а е възможност да се върнете малко назад, за да направите нужните корекции, ако е необходимо и да подобрите онова, което сте създали до момента.
За да предотвратите някои проблеми в работата, бъдете по-старателни.
Как зодиите показват, че са влюбени: Можете да разгадаете чувствата на всеки, според зодиакалния му знакЕто как да разберете дали представителите на зодиакалните знаци са влюбени във вас. Овен Те не играя…Sep 5 2019vijti.com

Телец
Вашата способност да проявявате търпение и да преследвате упорито целите си ще ви бъде особено необходима, тъй като е възможно да се натъкнете на препятствия и желанията ви да се осъществят по-бавно.
През първите дни на периода може да има известно напрежение между вас и партньора ви, като ябълката на раздора ще бъде въпрос, свързан с парите, децата или семейните взаимоотношения.

Близнаци
Предстоят ви предизвикателства, но трябва да стиснете зъби и да издържите – в началото ще ви е трудно, но после лека-полека нещата ще идват по местата си, а към края на периода много от вас ще изпитат осезаемо облекчение.
Възможно е да се чувствате по-изнервени, да ви тормози някаква дилема или ако сте обвързани, любимият човек да ви ядосва повече. Може да изпитате силна необходимост да направите нещо, за да избягате от трудна ситуация.

- Advertisement -

Рак
Макар че сигурно няма да ви бъде лесно, опитайте се да не се поддавате на неясни предчувствия и необосновани съмнения, тъй като те може да ви тласнат в погрешна посока.
Около 12-13 септември информацията, която ще получавате, ще бъде доста подвеждаща, така че не си правете изводи, като се опирате на нея. В тези дни не подписвайте документи и не сключвайте важни сделки, тъй като има риск да пропуснете нещо.

Лъв
Опитайте се да проявявате по-голямо търпение и не изисквайте нещата да се случват на момента, за да не си създадете проблеми с близки хора и делови партньори. Започнете ли да настоявате прекалено, просто ще получите отказ. Може би ще обвинявате другите, но всъщност проблемът няма да бъде в тях, а във вашето желание да се наложите и в очакванията ви. Възможно е тонусът ви да е понижен и да ви липсва желание за срещи и разговори.

Дева
Не е изключено поведението ви да претърпи обрат, да се появи изненадваща нова възможност в работата или да срещнете човек, който ще играе важна роля в живота ви. Не очаквайте обаче, че пътят ви ще бъде осеян само с цветя – при някои от вас промените и осъзнаванията ще са предхождани от колебания и дилеми. В първите дни на периода бъдете особено внимателни в думите и в действията си.

Везни
Дори да сте в застой и нещата да не се получават както искате, не изпадайте в самосъжаление. Имайте още малко търпение, скоро и на вашата улица ще изгрее слънце. Не е подходящо да започвате нови проекти – през октомври условията за това ще бъдат по-добри. Ако си изгърмите патроните сега, вероятно ще съжалявате. Използвайте идните седем дни за подготовка и планиране, а конкретните действия отложете за след 30 септември.

Скорпион
Периодът ще е благодатен за творците от зодията – те ще успеят да се посветят изцяло на заниманията си и да черпят идеи от емоционалните си преживявания. Може да завършат нещо, над което работят, или да намерят съмишленици, които да им помогнат да популяризирате творбите си. Някои от вас ще задълбаят в драми и проблеми, а нищо чудно и да се пристрастят към някой порок. Така че, пазете се…

Стрелец
Вниманието на много от вас ще бъде насочено към кариерата и възможностите за развитие. Условията са благоприятни, но е добре да спазвате следните препоръки: мислете повече, преди да действате, намалете темпото и бъдете по-старателни. Ако очаквате бързи резултати и поемате прекалено големи рискове, включително финансови, има опасност да сгрешите. Възможно е в някакъв момент да ви налегнат съмнения.

Козирог
Възможно е да сте разсеяни, да ви липсва енергия, а също така физическото и емоционалното ви състояние да не са особено стабилни. Ще ви бъде трудно да се контролирате, както сте свикнали да го правите, а и по-лесно ще ви изкарват от равновение. Не се безпокойте – скоро ще ви стане по-леко и ще сте по-стабилни. Ако решите да си почивате или да пътувате, направете го – оттеглянето от работата ще ви дойде добре.

Водолей
Делата ви ще се развиват по-добре, ако гледате по-сериозно на работата, парите и здравето си. Обръщайте повече внимание на детайлите, а големите цели и грандиозните планове оставете за по-нататък – не е моментът да се разпростирате нашироко или да летите нависоко. Ако сега сте по-разсеяни, има вероятно после да трябва да се върнете назад и да оправяте последствията. Бъдете внимателни във финансовата сфера.

Риби
Има вероятност на моменти да сте по-разсеяни или да ви обхванат притеснения. Опитайте се да мислите по-практично и да решавате проблемите тук и сега, вместо да се страхувате за бъдещето. Ще трябва да се потрудите, за да въведете ред в делата си. Фокусът на вниманието при много от вас ще са любовните взаимоотношения – още в първите дни на периода половинката ви може да ви изненада по някакъв начин.
Източник: Разкрития. ком
Какво очаква зодиите през месец септември: Таро прогнозата на Анжела ПърлВезни Картата „Магьосникът“ показва на Везните успех и победа в делата, но за това от първия ден на …Aug 31 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации