четвъртък, март 28, 2024

Светът изтръпна от тези плашещи и закодирани пророчества на Нострадамус за 2019 година ВИДЕО

Най-четени

Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Роден е през 1503 година в Южна Франция под името Мишел дьо Нострадам. Той е девето дете в семейството.
Известен е още с лечението на болести с билки, с пророчествата си и с интереса му към астрологията.
Нострадамус се е прославил със своите точни пророчески предсказания, и е оставил след себе си огромно наследство под формата на четиристишия.
Твърди е, че той е предсказал цялата световна история от смъртта си досега.
Мнозина го смятат за най-великия пророк на Земята.
Човечеството спотаи дъх: Пророчеството се сбъдва, откъсва се нов континент! Дали това не е началото на края? (СНИМКИ и ВИДЕО)Учени от мисията на НАСА „Леден мост“ (IceBridge) направиха снимки на антарктическия шелфов ледник с…Dec 15 2018vijti.com

Най-известният му труд – „Предсказания“, излиза за пръв път през 1555 г.
Пророчествата на Нострадамус са обект на интерес от векове. И днес много хора са убедени, че той е предсказал редица събития от нашето минало.
Пророкът пише своите видения за бъдещето под формата на закодирани четиристишия. Според тълкувателите му всеки от тези стихове е шифър, чийто символи трябва да се разгадаят, за да се стигне до истинското послание, което предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред.
Според пророка светът ще изчезне през 3797 година, но това е доста далеч в бъдещето, така че нека видим някои от прогнозите на Нострадамус за 2019 година:

2019 година ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще получи това, което е заслужил със собствените си постъпки в миналото.
Нострадамус предвижда много природни бедствия в различни части по света. За 2019 година той предсказва земетресения и урагани в някои части на Северна Америка.
Според него 2019 ще бъде година на финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели. Ако не се ползват за добро, може да има частичен световен икономически срив.

- Advertisement -

Той предрича още, че здравето на хората ще се подобри и няма да има толкова много болести.
Климатичните промени ще продължават и през новата години и все повече влиянието им ще се проявява върху планетата ни, а политиците в световен мащаб ще достигнат до споразумение за справяне със замърсяването на Земята, причинено от дейността на човека.
Други пророци също правят предсказания за климатичните промени. Според Нострадамус броят и силата на ураганите и земетресенията в различни части на света ще нарастват все повече.

Източник: Блиц
Казахстанската Ванга направи страшно предсказание: Разкри за ужасни неща, които ни очакват през 2019-та година! (ВИДЕО)Ужасно предсказание за 2019 година, което се разпространява в мрежата, направи Вера Лион – предаде Б…Nov 15 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации