петък, март 29, 2024

Свекърът на Гонзовица я прецака: Добромир Гущеров отсече, че няма никакво доверие на Светлана

Най-четени

Плеймейтката Светлана Василева – Гонзовица, която забърса милионерския наследник Християн Гущеров, омъжи се за него, а тази пролет му роди и дете, бе прецакана жестоко от своя свекър, разбра HotArena.
Преди дни бащата на Християн Добромир Гущеров осъществи грандиозна бизнес сделка, продавайки за 8,2 милиона лева топ имот в центъра на София, писа „Уикенд“.
Свекърът на Светлана се раздели със сграда в идеалния център – на ул. „Хан Крум” №31, която е продадена на собственика на куриерската фирма „Еконт” Николай Събев срещу сумата от 8,2 милиона лева. За тези пари босът на пратките получава сграда със застроена площ от 240 кв. м. и двор от близо 1 декар, показва справка в имотния регистър.
Светлана Гущерова под домашен арест: Гущеров е наложил строги правилаХристиян Гущеров не дава на жена си да общува с приятелките си Светлана Василева, вече Гущерова, е б…Aug 9 2019vijti.com

Имотът, продаден от Добромир Гущеров, има почти 100-годишна история. Къщата е построена през 1922 г. и в нея е живял министъра на финансите през 30-те години на миналия век Марко Рясков. След 9 септември 1944 г. семейството му е изселено, домът му е конфискуван, а той попада в затвора в Белене с обвинение, че е английски шпионин. В дома му след конфискацията се настанява комунистическия лидер Антон Югов – министър председател на България в периода 1956-1962 г.
Добромир Гущеров купи имота през 2007 г. от фалиралите бизнесмени Красимир Стойчев и Ангел Първанов, а 12 години по-късно се разделя с историческата къща, вероятно съблазнен от тлъстата цена, която му плащат за имота. В момента в сградата се помещава един от най-добрите софийски ресторанти – на Андре Токев. Преди време Гущерови също се опитаха да въртят свой ресторант там – „Реджина”, но набързо го затвориха и го отдадоха под наем.

Близки до неговата снаха Светлана Гущерова обаче разкриха, че старият тузар Добромир Гущеров не е спазил обещанието си, дадено тази пролет – къщата да бъде приписана на новородената му внучка Анелия-Добромира. Бебето бе родено от Светлана на 3 април, а хитрата плеймейтка кръсти пеленачето с две имена, за да угоди и на майката, и на бащата на мъжа си Християн Гущеров.
„Добромир Гущеров тържествено обеща да дари къщата в центъра на София на първото дете на сина си Християн, но не си спази обещанието”, споделят близки до пенсиониралата се като еротична моделка.
Според запознати с цялата ситуация, стария бизнес тарикат Добромир Гущеров никак не вярвал на съпругата на сина си и не желаел да й прехвърля какъвто и да е имот.

- Advertisement -

По сходен начин бившия бос на несъществуващото вече застрахователното дружество „Орел” постъпи и с фолкпевицата Мария. След като Мара Отварачката бе прогонена от Християн заради системните й изневери, чалгаджийката се ожали, че Гущеров-старши й конфискувал даже джипа.
Мара обаче нямаше дете от Християн, докато Светлана все още се надява да подсигури с престижен имот новороденото си дете.
Източник: Хотарена
Прибират „на топло“ кумата на милионерския син Християн Гущеров и Светлана, гушнала 800 бона от далавериДо дни арестуват кумата на Гонзовица В аферата с източени милиони от програмата „Млад фермер“ е заме…Jul 19 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации