събота, април 27, 2024

Сбъдна се едно от най-плашещите предсказания на Ванга

Най-четени

Трудолюбивите пчели измират, точно както предсказва баба Ванга. В едно от пророчествата си петричката ясновидка предрича масовата гибел на пчелите да започне през 2004 г. Точните думи на Ванга гласят:
„Първо ще изчезнат пчелите, след тях лукът и чесънът, а млякото ще стане отровно“.
Световните медии припомнят пророкуванията на пророчицата. Предсказанието не се разминава с реалността.
Днешният биологичен катаклизъм не започва внезапно. Той е следствие на продължителни действия, известни на учените от поне 13 години насам.
Пълният съновник на Баба Ванга: Разтълкувайте сънищата си по най-правилния начинСънищата се едно от онези неща, които все още си остават мистерия за нас. Смисълът им също. Някои см…Jul 18 2019vijti.com

През 2006 г., само две години след датата, която Ванга предрича кончината на насекомите, се появяват първите научни разработки за смъртта на пчелите. Тревожните данни, които засвидетелстват предсказанието, са почти двойно намаляване на броя на пчелните колонии в света през следващите 50 години.
Още тогава учени започват да говорят за екологична катастрофа, а мистично настроените си припомнят твърденията на Ванга и Алберт Айнщайн, пише блиц.
Припомняме, че през месец май над сто пчелни семейства бяха унищожени в района на язовир „Стойковци“ над Благоевград, съобщава БНР. Предполага се, че причината е натравяне с препарати за растителна защита.
По думи на собственика в 110-те му кошера са измрели почти всички пчели. Той вече е сигнализирал в полицията и в областната дирекция на Агенцията по храните.

Това беше поредният подобен случай. В края на април пчелари алармираха за масово измиране на пчели в Плевенско. Заради проблема те заплашиха с блокада на пътя Плевен-София.
Пчеларите обвиниха арендаторите на земеделски земи за измиращите си кошери и поискаха строги санкции при незаконно пръскане с пестициди.
По-късно, че проблемът не засяга само пчелите. Оказа се, че от опасните пестициди са били засегнати дори деца от Плевенско, които бяха приети в болница с алергия.
В началото на май пчелари от цялата страна излязоха на протест заради масовото отравяне на пчелите с пестициди. Те получиха уверение, че ще получат компенсации за понесените вреди.

- Advertisement -

Основните причини за масовото измиране на пчелите са: глобалното затопляне, паразитните червеи от рода Varroa, които разпространяват вируси, деформиращи крилете на насекомите, пестициците и загадъчния „синдром на колапса на колониите“, при развитието на който пчелите работнички внезапно хвърлят матката и напускат кошера, твърдят учени.
Източник: Марица
Само година след пищната сватба, правнучката на Баба Ванга се развеждаГодина след пищната сватба, правнучката на Баба Ванга е пред развод, научи „Галерия“. Кристина Грахо…Jul 10 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации