неделя, април 28, 2024

Роси Кирилова възмутена: Причиниха й нещо непростимо

Най-четени

Роси Кирилова е възмутена от твърденията, че използва ботокс и филъри за подмладяване, научи „Уикенд” от нейна близка. Естрадната легенда била категорчина, че красотата си дължи не на химия и процедури, а на гена си.
„Навремето медиите пишеха, че съм близка с Владко Живков, а аз дори не го познавам! След това излъгаха, че съпругът ми Жоро ме биел! Сега пък ме изкарват, че слагам какво ли не в лицето и тялото си.
Нямам никакви подобрения, естествено хубава съм си”, възмущавала се изпълнителката на „Боса по асфалта”, „Има шанс, няма шанс” и „Учителко, целувам ти ръка”.
Некадърен пластичен хирург обезобрази Роси Кирилова СНИМКА56-годишната Роси Кирилова се е подложил на лифтинг, с който да свали няколко годиники и да опъни бр…Aug 2 2019vijti.com

В момента тя готви нов албум, който ще излезе в продажба през 2020-а. Певицата е потресена, че й звънели да я канят в предавания, за да говори за несъществуващите й пластични операции, вместо за новите й песни.
Макар Росица Кирилова да не е в първа младост изглежда великолепно за своите години. По времето на соца за нея се твърдеше, че е еталон за красота на мъжкото чедо на Тато Владко Живков.
Няма как да не отбележим, че несподелената любов на сина на бившия първи и до днес събира погледите с дългите си изящни крака, елегантна осанка и с невинна по детски усмивка.

Тя притежава манекенски мерки и пръска очарование каквото липсва на днешните звезди. Убедени, че не е загубила и грам от младежкия си блясък бяха папараци, които случайно засякоха певицата на булевард Витоша.
Роси бе тръгнала да се пошляе по улицата като от време на време поглеждаше и витрината на някой от лъскавите столични бутици.
Чаровната изпълнителка на „Боса по асфалта” бе издокарана с яке, клин и минипола в комбинация с маркови боти. Певицата се спря пред магазин, на който имаше табела за сезонно намаление на немски стоки и влезе вътре.

- Advertisement -

Там фината мадама разгледа стоките и хвърли око на дънков гащеризон. Тя разгледа дрехата с внимание, но после я върна обратно. Явно й се видя в много младежки стил и не си я купи. Госпожа Кирилова излезе от магазина без никаква покупка.
Роси Кирилова явно дължи отличния си външен вид на добри гени. Но и се грижи за лицето и тялото си.
Източник: Хотарена
Росица Кирилова няма остаряване: И на 55 г мъжете все още обръщат погледи след неяРосица Кирилова няма остаряване, и на 55 г мъжете все още обръщат погледи след нея Макар Росица Кири…Feb 18 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации