вторник, април 16, 2024

Драматично признание на момиче: Трябваше да спя с 30 души на месец, за да си платя наема в блока на проститутките в Лондон

Най-четени

Младо и красиво момиче, дошло в Лондон, живее в жилищна кооперация, която местните жители нарекли „10-те етажа с проститутки“.
Елана (името й е променено заради нейната безопасност) обитава от три години многостаен апартамент в един от най-богатите райони на Лондон.
Но за да си плати наема, тя трябва да търгува с тялото си и да спи с поне 30 мъже на месец. Междувременно майката на Елана е убедена, че дъщеря й работи като чистачка.
Изказване на две БГ емигрантки в Англия възмути много хора: Не ми се стъпва в тая кочина БългарияСлед приемането на България за членка на обединена Европа за нашенците стана много по-лесно да потър…Nov 27 2018vijti.com

Собственик на кооперацията е магнатът Кристофър Чоран, който, според разследване на Sunday Times, е създал по този начин цяла мрежа от публични домове във Великобритания.
На няколко уеб сайта се предлагат услугите на проститутките, които живеят в домовете на Моран и именно една от тях е Елана, родом от Румъния.
Цената на услугите й е е 150 лири на час, като една трета от тази сума отива за реклама, а самият наем на момичето е 3 хиляди лири на месец.

Състоянието на 70-годишния Моран, който е в добри отношения с кралското семейство, се оценя на 404 милиона лири, годишно той печели около 8 милиона от недвижимите си имоти.
Според изследване, проведено от британската благотворителна организация “Poppy Project”, индустрията на секс-услугите е проникнала “във всяко кътче” на британската столица Лондон, алармира Би Би Си.
Преструвайки се на потенциални клиенти, изследователите от организацията позвънили в 921 публични домове, предлагащи своите услуги включително на страниците на вестниците. Много от заведенията вземат от клиентите за наемане на проститутка само 15 паунда.

- Advertisement -

Секс без презерватив може да ви излезе още 10 паунда отгоре. Същевременно според данни на изследването средната стойност на услугите на проститутките в Лондон е около 62 паунда. Някои от заведенията предлагат на първите клиенти отстъпка от 50% за следващо посещение. Средно във всеки лондонски квартал работят 28 публични домове. 85% от тях се намират в жилищни райони, разположени са в преустроени апартаменти и работят под прикритието на салони за масаж или сауни. Общият годишен доход на лондонските бордеи се оценява на между 50 и 130 млн. паунда. Според данните от изследването средната възраст на лондонските проститутки е 21 години. В някои заведения работят и доста по-млади момичета, макар че по телефона не можа да се потвърди, че между тях има и непълнолетни.

В секс-индустрията в британската столица работят жени от 77 нации. Много от тях са попаднали там от Източна Европа и Югоизточна Азия. По думите на Хелън Аткинс, взела участие в проучването, резултатите от него показват “предизвикващо тревога проникване на секс-индустрията във всяко кътче на Лондон”. Тя смята, че вината за това е на растящото търсене на сексуални услуги и изкривеният образ на проститутката в очите на обществото. “Медиите представят секса срещу пари като очарователен, лек и забавен начин момичетата да изкарат пари”, казва Аткинс.

През миналата година британска телевизия показа с успех телевизионния сериал “Тайният дневник на момиче на повикване”, в която ролята на лондонска проститутка бе изиграна от популярната актриса Били Пайпър. “Poppy Project” е британска организация с нестопанска цел, занимаваща се с противодействие на проституцията и борба с незаконното навлизане в страната на жени за работа в секс-индустрията.
Източник: Блиц
Помните ли Галя от Каризма? Ще се изненадате как изглежда днес и какво точно работи (СНИМКА)Помните ли Галя от разпадналия се хитов дует с Миро „Каризма“? 39-годишната Галина Курдова изостави …Nov 23 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации