вторник, март 19, 2024

Семейна мъка: За да спечели децата, в съда ме дрогира и снима гола с чужд човек

Най-четени

Стоях пред съдебната зала, а от челото ми се стичаха тънки струйки пот. На крачки от мен, с надменно вдигната глава, стоеше съпругът ми. Адвокатът му каза нещо, после двамата се обърнаха към мен и се разсмяха. Болеше ме, защото, за да подкрепят баща си в съдебната битка, до него стояха двете ни дъщери – Симона и Соня.
Израснах в патриархално семейство. От малка родителите ми ме научиха, че мисията на една жена е да създаде дом и да роди деца. Да бъде вярна на съпруга си, добра майка и домакиня.Германци купуват български дрехи втора употреба!? Ето я цялата истина за вноса на дрехи втора ръка у насГерманци купуват български дрехи втора употреба. Фирми у нас вече събират и сортират употребявани др…Oct 18 2018vijti.com

Когато завърших гимназия, започнах работа като сервитьорка в един ресторант. Исках да избягам от непрекъснатия контрол, който нашите упражняваха върху мен. Често да обядват в заведението идваха Венци и Петко. Въпреки че бяха братя, двамата се различаваха като деня и нощта. Тъмнокосият Венци изглеждаше като онези хора, за които родителите ме предупреждаваха, че са непочтени. Вечно намръщен, никога не поздравяваше, а в погледа му се четеше презрение към останалите. Русокосият Петко беше с две години по-млад, учтив, а на лицето му грееше усмивка. Харесахме се взаимно, а с времето той спечели не само мен, а и строгите ми родители.

И с тяхната благословия 2 години по-късно аз станах съпруга на Петко. От покорна дъщеря се превърнах в покорна съпруга. Мъжът ми не ми позволи да работя. Трябваше да си стоя у дома и да отглеждам децата, които родих едно след друго. Нямах лични пари и разполагах единствено с това, което съпругът ми даваше. Понякога Венци ни гостуваше, но те не бяха близки. Деверът ми беше черната овца в семейството.
Времето течеше, Петко стана преуспял бизнесмен. Симона и Соня пораснаха, нямаха нужда от моите грижи и реших, че мога да започна работа. Когато казах на Петко, той полудя. Крещеше, че жена му няма да бъде слугиня и да съсипе авторитета му.
Не приех условията му, разбунтувах се и за да покажа, че съм решена на всичко, направих нещо, което изискваше смелост – напуснах го. Няколко дни живях в дома на приятелка, но след като не успях да си намеря работа, а парите ми свършиха, се прибрах вкъщи. Мъжът ми не каза нищо, но по погледа му личеше колко е доволен, че съм се върнала с подвита опашка.
Година по-късно отново го напуснах заради Хари – млад лекар, с когото се запознах в интернет. Момичетата също го харесаха и се отнасяха приятелски с него, дори спокойно приеха новината, че с баща им се развеждаме. Един ден съвсем случайно срещнах Венци. За моя огромна изненада намръщеният ми девер ме поздрави любезно и ми пожела щастие в новия ми живот. На раздяла ме предупреди да се пазя от Петко, защото той не би допуснал да си тръгна от него толкова лесно. Било въпрос на чест, а за брат му това е болезнен въпрос.

- Advertisement -

Две седмици преди делото Петко ми се обади и ме помоли да се срещнем, за да обсъдим подробностите около развода. Уверена в себе си и надявайки се, че ще се разделим цивилизовано, спокойно отидох. Оказа се, че с мъжа ми сме сами: момичетата бяха на гости на приятели. Усмихнат, сякаш щяхме да говорим за най-обикновени неща, Петко ми сипа уиски и седна до мен. За да се отърся от напрежението, изпих алкохола на един дъх. Минути след това усетих, че пропадам в дълбока дупка. Когато дойдох на себе си, видях, че лежа гола на леглото в спалнята, а до мен някакъв непознат мъж, който беше сложил ръцете си върху гърдите ми. Стреснато се огледах и изпищях.
Вратата се отвори и Петко влезе в стаята. Приближи и ми хвърли снимки, на които бяхме аз и непознатият. „Виж си резила, мръснице! – каза той. – Сега всички ще разберат защо те напускам и каква долна жена си ти!“ После се обърна и излезе.

За кратко време снимките станаха публични. Хари не ми повярва, че нямам вина, и ме напусна, децата също ми обърнаха гръб. Но най-много се притеснявах от реакциите на родителите си.
Докато стоях с наведена глава, адвокатката ми призова нов свидетел. Вратата се отвори и в залата влезе Венци. Съвсем спокойно девер ми разказа пред съдията, че е дочул как брат му предлага да плати на някакъв непознат, за да инсценират изневяра в леглото. Била съм дрогирана и затова не помнех нищо. Съдията прие показанията му в моя полза, а аз не само спасих честта си, но получих и своя дял от имуществото ни.
След делото родителите ми ме прегърнаха и заявиха, че никога не са се съмнявали в мен. Момичетата също ми поискаха извинение.
Що се отнася до Хари, реших, че не искам да прекарам остатъка от живота си с човек, който ме зачеркна при първото сериозно предизвикателство.
Днес живея при нашите. Започнах работа в малка фирма. Дъщерите ми останаха при Петко. Лош или добър, той е техен баща и те го обичат. Освен това има възможност да им осигури по-добър живот от мен.

ЛинаСлед 8 мъчителни години на огромна мъка от загубата на дете, в живота на Надя и Тодор се случи най-добротоСлед 8 дълги години на надежда, отчаяние и огромна мъка от загубата на дете, 47-годишната Надя Курте…Oct 18 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации