петък, март 29, 2024

Раздвижване при проектите на Слави Трифонов: Телевизията тръгва скоро, също и партията му

Най-четени

Ще прави ли Слави Трифонов телевизия? И наистина ли е отложил учредяването на партията си?
От 15 септември насам жълти вестници и сайтове подлагат на съмнение телевизионния и политическия му проект, след като вече месец и половина няма никаква официална новина от тв водещия и неговия екип.
“Бачкаме”, отговарят лаконично оттам, след като на 31 юли в последното издание на “Шоуто на Слави” по Би Ти Ви Трифонов сам обяви, че след 15 септември ще тръгне новият му телевизионен проект, наречен “Седем осми”.
„Алфа Рисърч“ обяви резултатите от своето проучване: Стана ясно какъв процент би взел Слави Трифонов на избориНеродената още партия на шоумена Слави Трифонов влиза в политиката с летящ старт, показват данни от …Sep 19 2019vijti.com

Малко по-късно публикува и учредителна декларация, според която на 5 октомври ще бъде създадена партията му “Няма такава държава”.
Учредяването е отложено, написа обаче тези дни жълт седмичник.
“Абсолютна измислица е”, опровергаха от екипа на Слави пред “24 часа”. По думите им те са подали всички документи, които се изискват по Закона за политическите партии. Те се изготвят по определени правила и няма как да бъдат променяни. “Нито сменяме името на партията, нито датата за учредяването ѝ, нито мястото. Няма и как да бъдат сменени, след като по закон сме обявили тези неща”, казаха от екипа.

И медийният им проект щял да тръгне скоро. Въпреки подозренията, че той вероятно ще е онлайн, Слави и хората му продължават да работят за телевизия, научи “24 часа” от добре запознати консултанти.
“Фейк новина е, че са купили пакет телевизионно време от TV1”, каза собственикът на кабелната телевизия Румен Ковачев пред вестника.
Той обясни, че се е виждал с Трифонов през май, разговаряли са, но след това не са се срещали повече. От този разговор впрочем не е произлязла никаква сделка.
Другият упорит слух беше, че тв водещият купува “Евроком”, но и той все още е непотвърден.
“Има юридически и технически казуси, които се решават по-сложно и именно те ни бавят. В момента, когато сме готови, ще обявим публично какво ще правим. Скоро ще е”, казаха от екипа на Слави.

- Advertisement -

Припомняме, че неродената още партия на шоумена Слави Трифонов влиза в политиката с летящ старт, показват данни от национално-представително проучване на „Алфа Рисърч“, проведеното в периода 10-16 септември 2019 г. За бъдещия политически проект на гологлавия бивш тв водещ готовност да гласуват заявяват 8,3% от анкетираните 1023 пълнолетни граждани. Така партията с работно заглавие „Няма такава държава“ излиза като четвърта политическа сила с резултат близък до този на ДПС. Това означава, че ако изборите са днес, Слави без проблем би вкарал между 25 и 30 депутати в Народното събрание.
Според „Алфа Рисърч“ бъдещата партия на Слави привлича симпатизанти от БСП, националистическите формации и „Воля“, но в същото време не причинява съществена ерозия за ГЕРБ.
Източник: 24 часа
Слави Трифонов помете Емил Кошлуков: Гологлавият шоумен извади „тежката артилерия”Слави Трифонов разби Емил Кошлуков! Слави Трифонов буквално помете шефа на БНТ Емил Кошлуков. Гологл…Sep 17 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации