петък, април 26, 2024

Радвайте се, ако очите ви са кафяви, защото те крият причудливи тайни – това е тяхната магия

Най-четени

Скоро може би не сте си давали сметка, че цветът на очите ви издава до голяма част вашият характер.
Сигурен съм, че повечето от вас дори не подозират какви тайни притежават собствените им очи. Според последните изследвания на хора с кафяви очи може да се каже, че те са хора, които предизвикват огромно доверие. Ако човек общува с друг, който носи кафяви очи, то те показват сигурност и доверие.
Всичко това улеснява комуникацията. Доказано е, че хората с кафяви очи имат доста повече приятели от останалите. Човек с кафяви очи успява много по-лесно и достъпно да ви предразположи да разкриете душата и тайните си пред него.
Хората с пъстри очи са различни и ако сте сред тях, трябва да сте наясно с тези важни нещаПигментът в ириса на окото и количеството на произвеждания от организма меланин са единствените два …Nov 26 2018vijti.com

Даже и тежко болен човек, носещ кафяви очи има по-голяма воля и борба за живот пред останалите. Всичко това, разбира се, са само изследвания, наблюдават се и редица изключения, но като цяло статистиката винаги е точна наука. Радвайте се, ако очите ви са кафяви. Споделете тази статия с някой, носещ кафяви очи!
А ето и още факти за хората, чиито очи са с кафяв цвят:
Хората с кафяви очи са истинско кълбо от енергия. Те са весели, остроумни и обичат да постигат своето по всевъзможни начини. За тях целта винаги оправдава средствата, пише sanovnik.bg.

Хората с кафяви очи обичат пламенните, но не особено продължителни любовни увлечения. Те не се разочароват в партньорите си, а просто охладняват към тях без причина.
Човекът с кафяви очи избухва лесно, но не е в състояние да се сърди прекалено дълго време. Той се оставя да бъде командван, но не търпи, когато му отправят завишени изисквания.
Хората с кафяви очи са страстни, импулсивни, активни и енергични хора. Те са амбициозни и в същото време авантюристи, което им помага в отношенията им с хората, тъй като често рискуват и печелят.

- Advertisement -

Хората с кафяви очи винаги имат високи цели за постигане. Те са властни, по натура са лидери. Имат горещ темперамент, те са сексуални и чувствителни.
Обичат да са в центъра на вниманието, като много от тях смятат това за съвсем нормално. Те обичат да постигат успехи, като искат постоянно да получават одобрение за постиженията си.
Хората с кафяви очи се отличават със склонност към конфликти и с избухливост. Понякога могат да са доста агресивни. Но бързо забравят и най-тежките обиди.

Те са сигурни в себе си, решителни са и при нужда са безстрашни. Те са остроумни и общителни и лесно се разбират с непознати.
Хората с кафяви очи са доста влюбчиви. Те са романтици, отдават се на своите мечти и предпочитат да са във въображаемия си свят, а не в реалността.
Хората с кафяви очи са склонни към мързел и пасивност. Те са чувствителни и нежни. Дори когато са практични, те продължават да се реят в облаците.
Цветовете на очите: Синеоките хипнотизират, кафявите носят в себе си специална енергияOчитe винaги ca имaли няĸaĸъв мaгичeн opeoл. B дpeвeн Eгипeт coĸoлoвoтo oĸo нa бoг Xop ce cмятaлo зa…Nov 9 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации