вторник, март 19, 2024

Промяна в програмата на bTV от днес – 30 януари!

Най-четени

Промяна в програмата на bTV от 30 януари!  От 30 януари (понеделник) турският сериал „Опасно изкушение“ отново ще се излъчва всеки делник от 20:00 до 21:00 ч. по 45 минути.

От 30 януари (понеделник) тръгва дългоочакваният премиерен турски сериал „Мрежа от лъжи“ (Sadakatsiz), който ще се позиционира всеки делник от 21:00 до 22:00 ч. 

- Advertisement -

От 30 януари (понеделник) румънският сериал „Кланът“ отново ще е с нов час на излъчване – всеки делник от 22:00 до 23:00 ч. по bTV. 

Повторението на „Комиците и приятели“ отпада.

За „Мрежа от лъжи“:

Новият сериал се оглавява от Джансу Дере и Джанер Джиндорук, познати на българските зрители от хитови сериали като „Майка“, „Завръщане“, „Езел“, „Една жена“ и „Великолепният век: Кьосем“.

В „Мрежа от лъжи“ участват още Мелис Сезен („Черната перла“), Йозге Йоздер („Доктор Чудо“, „Мелодия на сърцето“), Гьозде Седа Алтунер, Назлъ Булум, Тарък Емир Текин, Алп Акар, Беркай Атеш („Майка“, „Ямата“), Аслъ Орджан („Кварталът на богатите“, „С Русия в сърцето“, „Научи ме да обичам“), Бену Йълдъръмлар („Една жена“, „Листопад“, „Другите отчаяни съпруги“) и др.

„Мрежа от лъжи“ се показва в Турция от октомври 2020 г. до май 2022 г. в ефира на турския Kanal D, като се състои от 60 оригинални епизода.

Режисьор на психологическия трилър е Неслихан Йешилюрт, реализирала „Опасно изкушение“.

Историята:

Тя имаше перфектен живот и ще направи и невъзможното, за да си го върне!

Асия (Джансу Дере) е самотна жена, останала сираче от малка, тъй като родителите ѝ умират. Въпреки че наследява солидно богатство, Асия няма семейство, което да нарече свое.

Един ден тя среща красивия Волкан (Джанер Джиндорук), който ѝ предлага да живеят заедно, след като тя завърши медицинския факултет. Двамата се установяват в родния град на Волкан, който е близо до Истанбул.

Семейството на Волкан става семейство и на Асия и неговите приятели стават нейни. Влюбените изграждат щастлив брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна обстановка, за каквото Асия винаги е мечтала.

Години по-късно Асия започва да практикува професията си и да осъществява плановете си. Строителният бизнес на Волкан също процъфтява, а животът им не може да бъде по-хубав… докато Асия не намира косъм от дълга руса коса на шала на Волкан.

Тя открива, че мъжът ѝ има връзка с красива млада жена на име Дерин (Мелис Сезен). Още по-лошото е, че всички около нея са знаели за това, но никой не ѝ е казал.

Наред с тези предателства, Асия разбира, че бизнесът на Волкан е „погълнал“ наследството ѝ и тя е затънала в дългове.

Волкан, от друга страна, е раздвоен. Той обича и Асия, и Дерин. Вижда в Асия свое семейство, а в Дерин своята любов. Той няма намерение да се откаже от семейството си, но няма и смелостта да се раздели с Дерин.

Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от лъжи. Когато подробностите за предателството изплуват на повърхността, всичко започва да се усложнява.

В тази история Асия отказва да бъде жертва на живота си и се посвещава да отмъсти на неверния си съпруг и на всички останали, които са я предали…

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации