петък, април 26, 2024

Пролетта ще бъде сезонът на Маги Халваджиян: Продуцентът записа в активите си още една победа

Най-четени

„Като две капки вода“ се завръща с нов, осми сезон
Пролетта ще бъде сезонът на Маги Халваджиян – пише в. „Уикенд“. След като се пребори за вечерния ефир на Би Ти Ви, продуцентът записа в активите си още една победа, само че в Нова тв. Тя е свързана с най-успешното му шоу до момента – „Като две капки вода“. Договорът за предаването е бил преподписан и вече се подготвя неговият нов, осми сезон – отбелязва изданието.
Шоуто най-вероятно ще тръгне в края на февруари или началото на март, когато се очаква и старт на вечерното шоу на Би Ти Ви.
Поредният звезден „развод“: Димитър Рачков напусна Маги ХалваджиянДимитър Рачков заряза Маги Халваджиян Очевидно не само на зрителите им писна да гледат Димитър Рачко…Jul 23 2019vijti.com

След като въпросът с новия сезон на „Като две капки вода“ бе разрешен в полза на предаването, сега пред екипа стои още един труден казус за разрешаване – кои ще бъдат следващите участници?
Продуцентът Маги Халваджиян често е споделял, че изборът им не е лесна работа, защото трябва едновременно да могат да пеят, да танцуват и да бъдат артистични, за да имитират наши и световни звезди. Такива хора не са много и всеки път е предизвикателство да се намерят цели осем души, готови да участват в шоуто. Водещите поне засега обаче се смятат за сигурни – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека – коментира в заключение изданието.

Припомняме, че лидерът на „Атака“ Волен Сидеров и партията му са осъдени да платят солидарно 15 000 лева на тв продуцента Магърдич Халваджиян за обидни и клеветнически твърдения. Това съобщава правният сайт „Лекс“, като цитира решение отпреди няколко дни на Софийския апелативен съд.
Халваджиян заведе делото за непозволено увреждане срещу Сидеров и „Атака“ преди 4 години, след като в две издания на предаването „Неделник с Волен Сидеров“ по телевизия „Алфа“, партийният лидер го опозорил.
В тях Сидеров казал за Халваджиян, че е контрабандист, че ограбвал българите, че манипулира и мами зрителите, че е парвеню, лъжец, а предаванията му са турлюгювечи, както и че получава пари за мръсни поръчки – за окарикатуряване на личности.

- Advertisement -

В хода на делото от партийната телевизия „Алфа“ са отказали да представят в съда записи от двете предавания, като обяснили, че има техническа повреда в архива им за април 2015 г., когато са излъчени. Записи от предаването обаче е представил Халваджиян и назначената експертиза е показала, че няма манипулации и цитираните изказвания съвпадат с тези от записите.
Заради непредадените записи двете инстанции са приели, че Сидеров и „Атака“ са създали пречка за събирането на доказателства. Съгласно чл. 161 от ГПК, в такива случаи съдът може да приеме за доказани фактите, за които някоя от страните пречи да се съберат данни. Съдилищата са отхвърли възраженията на Сидеров и „Атака“ в тази насока, тъй като те така и не са представили доказателства за технически проблеми с архива на телевизията.

„От събраните по делото доказателства може да бъде направен категоричен извод, че процесните изявления на ответника Волен Сидеров, излъчени по телевизия „Алфа“, представляват публично изразяване на обидни и опозоряващи твърдения, годни да накърнят доброто име и репутация и приписващи закононарушения“, се казва в решението на САС, цитирано от „Лекс“.
В него апелативните съдии пишат още, че изявленията засягат честта и достойнството на Халваджиян, като злепоставят и разрушават неговата обществена репутация и добро име.

„Употребените думи и изрази са унизителни за честта и достойнството на ищеца, като същите са засегнали широк и неограничен кръг зрители, доколкото изявленията са направени в телевизионни предавания, след което са направени трайно и продължително достъпни за неограничена аудитория и чрез интернет страницата на телевизия „Алфа“, посочват още апелативните съдии.
Първоначално Халваджиян е завел иск срещу Сидеров и „Атака“ за 50 000 лева, а пред втората инстанция е искал 30 000 лева. САС обаче е приел за справедлив размера на обезщетението, който градският съд е определил – 15 000 лева.
Източник: Разкрития.ком
Маги Халваджиян беснее срещу Слави: Спечелих всички съдебни дела, шоуто е изчерпано, а за политиката няма силиТВ продуцентът Маги Халваджиян заяви в свое интервю, че Слави Трифонов лъже, че е спечелил делата ср…Jun 19 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации