събота, април 20, 2024

Приеха по спешност в болница Стефан Данаилов: Лично мъжът на вицепрезидента оперира

Най-четени

Стефан Данаилов вероятно е получил инсулт, в резултат на който е загубил за кратко съзнание, строполил се е на земята и е счупил едната става, научи ексклузивно Lupa.bg от свои източници в Бургас.
Днес преди обед известният актьор бе приет в бургаската болница „Бургасмед”. Той е бил отведен от къщата си Приморско с линейка, след като състоянието му рязко се е влошило.
„Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил днес в Бургаската болница. Написаното за здравословното му състояние е преувеличено. Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане. Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки.“ Това написа във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова малко преди обяд днес.
По информация на Lupa.bg обаче още снощи Ламбо се почувствал зле, а днес сутринта състоянието му рязко се влошило, той имал и сърдечни проблеми и вдигнал високо кръвно.
Синът на Стефан Данаилов – Владимир, съжалява, че не го е слушал: Обидих много хораСинът на Стефан Данаилов Владимир съжалява, че не го е слушал Синът на Стефан Данаилов Владимир съжа…Jun 16 2019vijti.com

76-годишният Стефан Данаилов има скромна вила в Приморско, където е паднал и си е счупил тазобедрената става на левия крак. Всяко лято той прекарва времето си в къщата с голяма тераса.
По информация инцидентът е станал снощи. Ламбо обаче не е искал да отиде на лекар, смятал, че нещата са по-леки, но болките в крака се усилили и неговият шофьор извикал линейка. Актьорът се чувствал и леко замаян.
От болницата официално обявиха, че той е приет със счупване на бедрена шийка и предстои операция за смяна на тазобедрена става . В момента се правят предоперативни изследвания.
Пациентът ще бъде консултиран от екип от различни специалисти от „Софиямед“, начело от най-добрия в тази област проф. Йотов. За звездата на родното кино ще се положат всички необходими медицински грижи. Професор Андрей Йотов е най-добрият ортопед и травматолог у нас и е съпруг на вицепрезидента Илияна Йотова.

Наскоро медиите отбелязаха, че Стефан Данаилов пак е в депресия. Екранният Майор Деянов е хвърлил в паника близки и познати, след като напоследък недвусмислено подмятал намеци за самоубийство за ужас на другарите си. Актьорът не излиза от дома си цяло лято и дори слънчевото време навън не може да го накара да се усмихне. Ламбо все по-рядко се появява на публични събития, не толкова заради разклатеното си здраве, а защото не намирал смисъл да живее.
Затварянето вкъщи Данаилов обяснявал с това, че не му се виждало с хора и нямал желание да се заговаря с никого, а предпочитал да сам да се бори със стотиците си болежки без да е в тежест на роднини и приятели.
Източник: Лупа
За радост на мама и татко: Синът на Стефан Данаилов – Влади, пристигна в България с американската си невеста СНИМКАИрен Кривошиева посрещна сина си Влади Данаилов и снахата Виктория С традиционни български ястия и л…Jun 13 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации