вторник, април 23, 2024

По-добро от лекарства открито още преди 60 години прави имунитета непробиваем

Най-четени

Д-р Йохана Будвиг – изключителен учен, който прекарва целия си живот в зряла възраст и изучава рака, трескаво се опитва да разбере причините за него и все пак намира желания източник на здраве ..
Германски фармаколог и специалист по хранене е разработила проста диета, която много съвременни онколози смятат за уникална и изключително ефективна. Оказало се, че лененото масло и извара – най-добрата смес за превенция на рак!

Вие сами можете да си помогнете: Понижаване на холестерола без лекари и лекарстваУжасната дума холестерол я чува всеки възрастен. Той се смята за враг номер едно при сърдечно-съдови…Oct 10 2019vijti.com

превенция на рак

- Advertisement -

Затова ви приканваме да пробвате рецептата на Йохана Будвиг, защото дори здрав човек може да се възползва от тази диета!

Изучавайки кръвта на онкологичните пациенти, Будвиг открива в нея присъствието на патологично жълто-зелено вещество. Установявайки, че това вещество се образува поради липсата на кислород в кръвта, тя започва експериментално да избира диета, която би премахнала патологията.

лечение на рак

В проучването си за рака и неговото лечение д-р Будвиг установява, че кислородът е най-мощното оръжие в борбата с рака. Протоколът за борба с рака, разработен от Yohanná Budvig, стимулира доставянето на кислород в организма по-добре и по-бързо от другите лечения.

Тя твърди, че има редица мастни киселини, без които клетките на човека не могат да дишат напълно. В допълнение, много процеси в организма се забавят поради липсата на тези мастни киселини.

превенция на рак

Средството, което като цяло е много полезно за зздравето ви и имунната ви система е смес от извара, ленено семе и мед, а второто нещо, което ще ви предложим е – диета за цялостно подобряване на функционирането на тялото. За получаването на кислородно насищане, ще ви трябват 150 г пречиства извара, 5 супени лъжици ленено масло, 3 супени лъжици смляно ленено семе и 1 чаена лъжичка мед.

имунна бомба

Изварата и лененото масло се смесват на ръка или с миксер. Трябва да получите хомогенна, подобна на разбитата маса на сметана. Ако маслото не се разтвори, можете да добавите няколко супени лъжици мляко. Раздробявайте семена от ленено семе в кафемелачка и добавяте към получената смес изварата и маслото. Това е важно! Не купувайте предварително смляни семена . За приготвянето на лечебната смес се нуждаете само от прясно смлени ленени семена.

Добавете към сместа 1 ч. Л. мед и разбъркайте добре.

Яжте лечебните мюсли веднага, защото готовата смес се съхранява не повече от 20 минути ! Мнозина подготвят сместа вечер, слагат я в хладилника и я ядат сутрин. Така реално нищо не правят. Не очаквайте положителен ефект от такава смес.

Втората част на протокола на Йохана Будвиг е диетата. Лекарката препоръча на пациентите си това.

Въздържайте се от животински мазнини в чиста форма.
Научете се да не консумирате захар.
Пийте чаша топъл чай три пъти на ден. Чаят от мента, розови листенца и гроздов чай ​​е отличен избор. За да подсладите напитката, можете да използвате малко мед.
Научете се да ядете масло
Намалете лекарствата до минимум.
Вземете хлорофилни добавки и пийте зелени напитки през цялото време.
Вземете витамин С дневно, но не повече от 5 грама на ден.
Ежедневно вземете 1 ч. Л. естествено студено пресовано кокосово масло.
Избягвайте соевите продукти и заменете солта с йодирана морска сол.

имунна система

Много хора се опитаха да използват тази смес като превантивна мярка. И какво забелязаха? Много хронични заболявания са изчезнали, здравословното състояние се е подобрило, жизненоважна енергия се е появила. Не забравяйте да опитате мюсли рецепта д-р Johanna Budvig за себе си и вашето семейство. Бъдете здрави!

Не забравяйте да споделите тази полезна статия с приятелите си в социалните мрежи.

Източник: За Жената

Най-масовите лекарства срещу язва у нас може да водят до опасна болестЗапочва проверка на лекарствата, съдържащи ранитидин, съобщи във вторник Министерството на здравеопа…Sep 19 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации