петък, април 19, 2024

Познахте ли това бебе: Сега е известен певец с влудяващ глас СНИМКИ

Най-четени

Винаги хората са любопитни какви деца са били известните и успели звезди. Ето защо когато се появят техни снимки като малки, всички много се вълнуват и се опитват да видят познати черти на лицето от зрялата възраст в детското лице.
Пореден пример е и Тони Стораро. Той записва постоянно, всяка свободна минута е в студиото и пее това, което чувства. Инвестира не в скъпи клипове, а в песни, голяма част от които са некомерсиални, истински, човешки. Те не са създадени за изкарване на пари, а за да радват душата.
„В момента имам 30 записани песни, колкото за два албума. Непосилно ми е да клипирам всички и не виждам смисъл. Затова създадох мой собствен канал в You Tube, където да ги качвам и хората да могат да ги слушат.
„Маскираният певец“ осигурява пълен лукс на участниците в шоутоУчастниците в „Маскираният певец“ се крият в сглобяеми павилиони в двора на студиото Участниците в „…Oct 3 2019vijti.com

Последно снощи качих две песни – за майката и за бащата. Ние, изпълнителите, все пеем за любов, пък родителите, които са най-святото нещо, остават на заден план.

„Моята майка“ дълго я мислих, променях текста, докато накрая Мариета Ангелова не написа това, което чувствам и аз го изпях. Песента не е посветена конкретно на моята майка, а на всички майки по света – да са живи и здрави“, коментира Стораро.

И докато все пак както в световната, така и в българската музикална картотека могат да се намерят десетина песни, посветени на майката, бащата е още по-пренебрегнат в това отношение.

Но Човека Глас има и такъв сингъл в канала си в You Tube. „На тебе майко сега целувам ти ръка,/ но тук за татко ще става дума в песента,/ защото никога за тях не се говори…/ Татко, за тебе тази песен я написах,/ синът ти знае, че ти си истински герой…“, гласят думите, дело на Петя Радева.

- Advertisement -

Припомняме, че наскоро Тони Стораро грабна вниманието на гръцките медии. Фолк певецът беше специален гост на сватбата на дъщерята на Василис Карас.
Сватбеното тържество на Ирини се състоя в петък вечерта в имението й близо до Солун. Сред присъстващите бяха едни от най-големите музикални звезди на Гърция като Антонис Ремос и Никос Вертис и тийн любимецът Константинос Аргирос. Всеки от тях изпълни по няколко песни, за да поздрави младото семейство.
Стораро беше поканен лично от своя идол. На сватбеното тържество той присъства със съпругата си и двамата си синове – Фики и Емрах.

„За мен беше чест и удоволствие да присъствам на сватбата на Ирини – дъщерята на Василис Карас. Радвам се, че животът ми подари и тази възможност – да се срещна с моя идол и да се сприятелим толкова, че лично да ме покани на това съкровено тържество на единствената му рожба. Поздравих младото семейство и гостите с хита на Карас от 1995 г. “S’agapo Poli”, а той си поиска след това и “Ако една звезда си”. Гръцките медии първи качиха това видео в интернет. Сега и аз го споделям с вас, моите фенове“ – написа певецът в социалната мрежа.

 

Източник: Марица
Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Геро станаха за смях: Продуцентите обещали на Алисия да остане до края на риалитито „Маскираният певец“„Macĸиpaният пeвeц“ oпитвa дa paзyбeди зpитeлитe, чe Aлиcия нe e Πpинцecaтa Mapия Илиeвa, Гaлa, Hиĸи…Oct 2 2019vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации