петък, март 29, 2024

Подробен хороскоп за декември разкрива съкровени тайни, продстоят неочаквани събития

Най-четени

През първия зимен месец мнозина ще имат възможност да променят живота си към по-добро. Ще се възползват ли всички обаче от тази възможност? Основното правило през декември е да споделяме само с роднини плановете си. Какво друго е важно да се знае за месеца?
Е, това ще разкрие психологът Джулия Берегова.
Какво са решили звездите за последния месец от 2018 година.
Декември ще продължи с положителните тенденции от ноември. Бариерите и забраните ще останат в миналото, а в главата ви ще се върти истинско изобилие от радостни новини.
Пълен любовен хороскоп за 2019-а: Вижте колко щедра и пълна с приятни изненади се очертава годината на Жълтото прасе!Съвсем наскоро  ви разкрихме, че 2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишн…Nov 13 2018vijti.com

По време на празниците не пропускайте възможността да пътувате и да грижите за близките си хора. Не бъдете стиснати, звездите няма да позволят портфейла ви да се изпразни лесно. Първата половина на месеца може да е трудна за мъжете. Особено чувствителни ще бъдат зодиите Стрелец, Дева и Риби. Те имат нужда от много подкрепа.
Второто и третото десетдневие на месеца ще бъдат положителни. За много хора ще бъде най-добрият период от годината. Слънцето ще бъде в хармонична връзка с Уран. Чувствайте се свободни да стартирате нови проекти – международни, спортни или образователни. Купувайте нови уреди, сега му е времето. Ще решите проблеми с недвижими имоти и строителство, а нищо чудно и да укрепите бизнеса си с нов персонал.

Овен
Този месец звездите съветват Овните да слушат мнението на хора, които са авторитетни за тях. Добре е представителите на знака да не се надценяват, защото всеки може да направи грешка в определен момент, дори и те. Пътуванията ще се заменят от нови проекти. Бъдете оптимисти, а след това ще имате време за абсолютно всичко. Помислете предварително какви подаръци ще направите за празниците, не разваляйте нечии очаквания.

- Advertisement -

Телец
Борбата през този месец е абсолютно безсмислена. Обстоятелствата ще са по-силни от вас и колкото повече се борите, толкова повече може да загубите. Не губете силата си напразно, по-добре е да излезете от бизнеса за известно време и да правите това, което обичате. Ще разберете няколко неща, които могат да ви разочароват, но някои от тях ще ви допаднат. Представителите на знака е добре да мислят за близкото бъдеще и така ще променят живота си и в далечно.

Близнаци
Любов – това е мотото, през което ще мине месецът за вас. Бизнесът ви няма да попречи на развитието на романтичните отношения с любимия човек. Прекарвайте с него колкото се може повече време. Със сигурно ще откриете, че имате още повече допирни точки, отколкото сте предполагали. Не забравяйте да посетите роднини, които от доста време чакат именно това. Краят на месеца ще дойде с нови финансови печалби и обещаващи оферти.

Рак
През първия зимен месец представителите на зодия Рак може да се оттеглят, за да анализират живота си на тишина и спокойствие и да помислят за вечността. Роднините и близките ви обаче се нуждаят от вас. Трябва да им обърнете достатъчно внимание и да им дадете любов. Погрижете се предварително за подаръците им. Помислете каква приятна изненада може да направите на всеки един член на семейството си. Роднините ви ще оценят грижата топлината и добротата ви.

Лъв
Сега сте уязвими и точно това всъщност ви прави опасни. Ако вие не контролирате себе си, кой може да го направи? Имате много власт. Чакайте следващия месец и ще получите много любов. Случаите тялото си и се отдайте на повече спорт – плуване или фитнес например. Правилното хранене също е важно – откажете се от сладките неща и десертите.

Дева
Скромност и малко усилие. Това е вашият показалец към успеха. Девите през декември трябва да са по-малко предпазливи. Има много завистливи хора, от които нямате нужда – отървете се от тях. Колкото повече се вложите в работата си, толкова по-удовлетворени ще сте от резултата. Фокусирайте се върху материалните ценности. В тях е ключът към вашата стабилност.

Везни
Безсрамно изхвърляйте пари наляво и надясно. Големите покупки ще са много полезни – Венера е във вашия втори дом. Време е да актуализирате гардероба си, да попълните аксесоарите си, гримовете и козметиката си. Не се опитвайте да свършите всичко през този месец, някои задачи трябва да бъдат отложени, за да тръгне всичко по правилния път.

Скорпион
Бъдете по-малко претенциозни към близките си, иначе в отговор ще получите много негативност. На второ място не атакувайте внезапно хората. От средата на месеца ще имате страхотна възможност да реализирате целите си и да достигнете до голяма печалба.

Стрелец
На първа среща винаги давате вид на човек, който е открит и има прекрасно чувство за хумор. Този смел оптимизъм буквално подкупва жените, а мъжете остават леко объркани, защото си представят човек с много силен и независим характер. През декември Юпитер ще направи живота на Стрелците радостен  щастлив. Ще направите огромен скок, ще получите сила и вдъхновение, а работата ще ви носи печалба и удовлетворение. Пригответе се!

Козирог
В началото на декември няма да се налага да ставате по-активни. Поддържайте спокойствието се. Отлагайте важните решения, не започвайте ремонти и не сменяйте работата си. Опитайте се да не се разстройвате от нищо. Сега е времето да трупате сили. През втората половина на декември ще почувствате благоприятното влияние на няколко планети наведнъж: Юпитер, Венера, Меркурий, и Слънцето, а до кря на месеца и на Марс. Чакате прекрасни изненади в личния си живот.

Водолей
Връзката ви с любимия човек е просто омайваща. Грижете се за него, но не забравяйте и за работата. Нищо чудно шефът ви да мисли за повишение. Олимп е само на две стъпки. Ако докажете своята лоялност и професионализъм, то повишението буквално ви е в джоба. Важно е да покажете най-добрите си страни. В края на месеца може да се чувствате уморени. Добре е да си починете.

Риби
Ще получавате много комплименти за това колко сте привлекателни през този месец. Сексуалната ви енерия е на своя апогей. Идеите просто нахлуват в главата ви. Сега можете да постигнете всичко, което поискате. Но помнете, не трябва моментално да похабявате силите си. Избрете си цел и си начертайте път към нея. Пазете плановете си в тайна.
Източник: jenata.blitz.bg
Изумително точен тибетски хороскоп, на който всички се доверяват. Той разкрива всичко по годината на ражданеКазват, че тибетският хороскоп е съставен от монаси. Следователно никой не трябва да има каквото и д…Oct 18 2018vijti.com

Последни новини

Защо тази участничка в „Ергенът“ опротивя бързо на зрителите

Противна, гадна нечистоплътно излъчване – егати комбинацията и за капак Огромно самочувствие, смятат зрители. В третия сезон на „Ергенът“ има...

Преди екстеншъните и силикона: Ето как е изглеждала пияната Християна от „Ергенът“ с 20 кг отгоре! (СНИМКИ)

Още с първите епизоди на „Ергенът“ скандалът не закъсня, а в основата му бе психоложката Христиана Манова, която се напи и наговори куп глупости...

ИЗМАМА в „Ергенът“: 36-годишната Магдалена Томова е човек на продуцентите, лансират я яко! (ето доказателството – СНИМКИ)

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в „Ергенът“. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в...

Стана ясно защо Алек е избягал от финала на „Ергенът“

Ергенът Алек е избягал от финала на романтичното предаване и не е сложил годежен  пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение...

Стана ясно как е починал Славчо Пеев

Тъжната новина за внезапната смърт на актьора Славчо Пеев потресе арт гилдията. Много от актьорите признават, че са се учили от него и тази...

Още интересни публикации